Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 09.02.2010.
13:52

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/open/news.phtml on line 73
A

Dan Zaljubljenih: Savršen stajling za Nju i Njega

Dan Zaljubljenih je odlična prilika za sve parove da izađu. Bilo da ćete biti u kafiću ili u restoranu, ne zaboravite da ovaj dan iskoristite da zablistate i potpuno zasenite svog partnera.

 Budite zaljubljeni, ali i izgledajte zaljubljeno
 

Ako ste dugo u vezi, vaš partner očigledno zna vaše navike u odevanju. Zato vam savetujemo da iskočite iz svakodnevnice i da iz farmerki i dukserice uskočite u odelo ili svečanu haljinu. Za Dan zaljubljenih imate pravo da izgledate drugačije, a to će biti i odličan način da izađete iz "kolotečine" ako ste, ne daj Bože, u nju upali.

Ako ste se tek "smuvali" vaš partner treba da vas upozna u najboljem svetlu i treba da mu stavite do znanja da je taj dan za vas poseban. Osoba koju ste tek upoznali, više će vas ceniti ako zna da držite do sebe.

Predlažemo stajling za Njega:

Ako ste dugo u vezi, Dan zaljubljenih treba da vam posluži da iznenadite svoju Dragu sasvim drugačijim stajlingom. Ako damu izvodite u grad, u neki restoran, predlažemo da obučete odelo. Neka vaš stari sako i pantalone ponovo zablistaju. Sredite se kao da upravo idete na najvažniji sastanak u vašem životu.

Nikako nemojte zaboraviti da se obrijete i ošišate, kao i da stavite Njen omiljeni parfem. Vaša urednost će je zadiviti.

Preporuka: Postarajte se da sami ispeglate košulju za taj dan, iščetkajte odelo i izglancajte cipele. Ako vaša Draga vidi šta radite i pita vas u čemu je štos iskoristite taj momenat da joj kažete da se spremate za najlepše trenutke za njom.

Nikako nemojte tražiti od nje da vam pomogne, jer se tu gubi draž. Veliki ste momci i jednom se žrtvujte za Ljubav. Videćete da "magija" počinje malim stvarima.

Ako ste tek upoznali Dragu, i tada vam savetujemo svečaniji "outlook". Ne morate baš da obučete odelo, ali što da ne? Ako već planirate otmeni restoran, nećete sebi dozvoliti da budete jedini muškarac u farmerkama. Odelo, sako i košulja neutralnih boja je dobitna kombinacija.

Ako ste planirali kafić, to ne znači da treba da se pojavite u staroj ili isflekanoj, izgužvanoj odeći, jer ćete tako ostaviti utisak nemarnosti. Jer, verujte, Ona će se danima sređivati. Zaljubljena je, i hoće da vidi koliko je i vama stalo do ljubavi.

 Predlažemo stajling za Nju

Ako ste dugo u vezi sa vašim muškarcem, onda je sigurno navikao na vaš stil oblačenja. Baš zato vam savetujemo da se obučete radikalno drugačije. Ako ste dobili poziv na večeru u nekom restoranu, mala crna haljina je pun pogodak. Naravno, uz nju bi trebalo da imate i nešto od nakita. Ako je ipak do sada, crna haljina bila vaš izbor, onda vam predlažemo nešto smelije boje. Dan zaljubljenih je, i svaka žena treba da se oseća zaljubljeno i da tako i izgleda.

Ako ste tek upoznali vašeg muškarca, onda je Dan zaljubljenih prava prilika da mu se pokažete u malo otmenijem svetlu. U svakom slučaju treba da izgledate uredno, doterano i zadovoljno, jer će mu to poslati poruku koliko ste zaista zaljubljeni u Njega.

 Za nju: Make up predlog za Dan zaljubljenih

Umesto jakog, tamnog smokey eyes efekta, na ovaj Dan zaljubljenih probajte nešto blažu varijantu-smoldering eyes. Razlika je u tome što kod smokey eyes imate razmazanu tamnu senku po donjem kapku. Umesto toga, sa efektom smoldering eyes nanosite tamniju senku samo na trećinu kapka, oko spoljne ivice oka, tako da vam istakne oči.


Nanesite crnu maskaru. Za razliku od smokey eyes looka, ovde možete kombinovati i tamniji ruž. Ali izostavite sjaj za usne.

Bez obzira za koji look se odlučili, nemojte preterivati. Neka vaš partner zapazi vas, a ne vašu šminku. Odaberite šminku koja će se uklapati uz vaš outfit, ali neka ne bude potpuno iste boje.

Posebno je važno da budete izazovni i seksi na ovaj dan. Za njega predlažemo bokserice neupadljivog dezena, ili gaćice koje će privući nekim svojim detaljom.


Što se dezena tiče-pored simbola zaljubljenosti u vidu srca, anđelčića i slično- poželjna je crvena boja (za oba pola), a za žene i neka ružičasta ili pink.

Šta god da obučete, budite nasmejani i srećni, zaboravite sve probleme i dopustite da vas Ljubav ponese. Biti zaljubljen je najlepše osećanje, pa dopustite sebi da vas to osećanje obuzme, bez obzira koliko ste dugo u vezi....i uživajte.

Imajte na umu da vam je taj dan sve što se tiče Ljubavi dozvoljeno. I svi oko vas će vas razumeti šta god da uradite. Zato budite inventivni i priuštite vašoj voljenoj osobi Dan zaljubljenih za pamćenje.

Srećan vam Dan zaljubljenih!

 

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online