Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 13.06.2012.
10:51
cosmopolitan.rs A

Prevaziđite neprijatne momente u vezi

Normalno je da svaki par dolazi u čudne i neprijatne situacije, pa je važno da znate kako da se snađete u tom trenutku…

Neadekvatna reakcija na 1.neprijatnost: Bolje da se nasmejete i promenite temu

Slučajno se “pustili vetar” pred njim

Smejte se tome. Naravno da biste najviše želeli da on misli da ste vi potpuno savršene. Ali to nije realno i nije u redu. Smejte se, a zatim promenite temu. Njemu će to biti znak da ste normalna osoba, da znate da se šalite na svoj račun, i da se osećate prijatno u njegovom društvu.


Ne predstavlja vas kao svoju devojku

Nemojte to odmah da mu prebacujete, sačekajte da dođete kući. Ukoliko to pomenete na samoj zabavi, pred drugima, situacija može postati veoma neprijatna. Kada bude sami (i trezni), pitajte ga zašto je tako postupio. Ne smete da budete svađalački nastrojeni niti da ga napadate. Počnite konverzaciju o tome, ali tako da deluje da se slažete sa njim. Pitajte ga “Kako želiš da ja tebe predstavim? Da li je u redu da te predstavim kao dečka?”.


On je dobio tešku prehladu

Prvi put kada se vaš partner razboli, to postaje dobar test za vašu vezu. Muškarci su naročito skloni tome da ignorišu simptome i da se trude da ne misle na to. Ako je vaš muškarac pod jakom groznicom, pomozite mu da snizi temperaturu i brinite se o njemu. Nakon toga ga pitajte šta želi i ako vam zatraži da ga ostavite samog, uradite to. Nekima prosto prija samoća kada su bolesni.
 

Neka zna da se pored njega osećate prelepo

On vam kaže da vas voli, ali vi se ne osećate isto

Poljubite ga strasno, i recite mu da se pored njega osećate prelepo. Nemojte da ulazite u objašnjavanje zašto ste preskočili odgovor, jer će se on onda osećati kao da vi samo tražite izgovore. Ako vas direktno pita da li se vi osećate isto, recite mu da još uvek niste stigli dotle, ali da ste svakim danom sve bliži i bliži. Dajte mu do znanja koliko vam je stalo, što će ga malo oraspoložiti.


Namerno ste ostavili nešto svoje kod njega, a on vam je vratio

Porazgovarajte o granicama u vašoj vezi. Recite mu - “Zajedno smo već dugo, i ako želiš, možeš neke svoje stvari da ostaviš kod mene”. Zatim mu recite da bi ste vi voleli da ostavite nešto svoje kod njega. Kada unapred odlučite šta je u redu i gde su granice, on se neće osećati kao da ugrožavate njegov prostor.


Ljudi vas pitaju kada ćete se venčati

Nasmejte se, a onda promenite temu. Pravite pošalice na račun ovog pitanja ako želite. Pitajte “A zašto mislite da već nismo venčani?”. Objasnite ljudima da nigde ne žurite, nasmejte se izvinjavajuće i promenite temu. Ovakva situacija može biti neprijatna, ali bolje je da se smejete nego da objašnjavate da još uvek niste razgovarali o tome ili da niste sigurni da je on onaj pravi. I uvek imajte u vidu da se to ama BAŠ NIKOGA ne tiče, osim vas dvoje!

S tim u vezi, pročitajte iz kojih razloga se nikako ne ulazi u brak!

POVEZANE VESTI

ZANIMLJIVOSTI Ovo radi? Prekidaj vezu!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online