Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 15.05.2012.
23:18
Politika A

Beograđanin snimio film da bi se oženio

Beograđanin Milan juče je zaprosio devojku Jelenu, koja nije znala da je umesto projekcije "Štrumpfova" čeka kratki film njenog momka sa sudbonosnim pitanjem - "Hoćeš li da se udaš za mene?"

Neočekivana prosidba u bioskopu Fontana

"Srđane nemoj da se vidi kamera iza zavese. Nemanja dogovori se sa kino-operaterom da upali svetla u pravom trenutku, kada uđem u salu", davao je poslednje instrukcije zetu i drugu jedan Milan, u bioskopu "Fontana" na Novom Beogradu.

Kao što je osmislio, i uz pomoć drugova i zetovljeve kamere, snimio je kratki film - minijaturu od desetka minuta "upakovanu" sa izjavama ljubavi i odlukom da sa njom provede život - tako se potrudio da popodnevna prosidba bude organizovana i, do poslednjeg trenutka, ostane skriveno iznenađenje za samo njegovu Jelenu.

Iako je u sali bilo tek nekolicina njihovih prijatelja i Jelenin brat, odgovor "da" na pitanje - "Hoćeš li da se udaš za mene?" – čuo se tiho. Zbunjena Jelena je neprestano ponavljala - "Šta je ovo!?" A onda je pružila ruku Milanu, koji je na nju stavio prsten. 

Na ideju da napravi film u kome će objasniti zašto je i koliko voli, uz posetu njenim roditeljima od kojih traži pristanak, tačnije ruku njihove kćeri, kao i kupovinu prstena, lično je osmislio.

"Jelena je romantična, voli takve trenutke, a zajedno gledamo mnogo filmove. U ovaj bioskop često sam dolazio kao klinac, a nedavno je renoviran, pa sam rešio da sve uradim ovde", priča Milan priznajući da je imao malu, pozitivnu tremu: ne zbog premijere svog kratkog filma već zbog odgovora devojke. Bilo mu je potrebno više od mesec dana da snimi, izmontira i "upakuje" muziku na kraj video-zapisa. Ipak, dodaje da mu je više vremena trebalo da organizuje projekciju, odnosno prosidbu zbog Jeleninog posla.

Saučesnici u prosidbi su bili Jelenini roditelji i njen brat, koji je juče i nagovorio sestru da dođu u bioskop i to na "Štrumpfove". A Milanov zet je morao da uzme slobodan dan na poslu kako bi kamerom zabeležio porodični događaj.

Na prve kadrove filma sa Milanom u glavnoj ulozi, dok ispija vodu, Jelena kaže da je pomislila da je to nešto u vezi sa njegovim poslom. "Ne znam ni sama šta mi je sve prošlo kroz glavu", smeje se mlada Beograđanka dok grli budućeg supruga, sada verenika.

Menadžerka bioskopa "Fontana" Sonja Topalović bila je zadužena da devojku uvede u zamračenu salu, uz objašnjenje da je projekcija već počela. "Bioskop je otvoren 8. marta, a Milan je već krajem tog meseca došao sa pitanjem i neobičnim predlogom. Naravno, bio nam je interesantan predlog i odmah smo pristali da pomognemo da mu se želja ispuni", objašnjava Sonja Topalović. Jučerašnja netipična projekcija završena je uz čestitke zaposlenih u bioskopu i zdravicu.

POVEZANE VESTI

Sreda 16.05.2012. 10:06
Заљубљеност, романтика или жеља за доказивањем?
Četvrtak 17.05.2012. 07:22
Ne bi svakome prijala takva egzibicija, što da se kvari takav jedinstveni trenutak sa posmatranjem publike.
Sreda 16.05.2012. 16:26
hocemo li biti pocastvovani nekim seks snimkom? hehe
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online