Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
16
Petak 08.04.2011.
15:17
Lj. Jakšić - Vesti A

Prodaje nevinost za 50.000 evra

Mlada Slovakinja Nikolina (20) raspisala je ovih dana, posredstvom bratislavskih novina i interneta, licitaciju među muškarcima koji su zainteresovani da sa njom provedu njenu prvu erotsku noć. Pri tome je ponudila i lekarsko uverenje koje potvrđuje da do sada ni jednom nije imala "puno" seksualno iskustvo.

Nada se velikoj ponudi: Nikolina

Devojka je, kako se može videti iz oglasa, kao početnu cenu njene nevinosti odredila sumu od 50.000 evra uz nadu da će joj licitacioni postupak doneti najmanje 200.000.


Nikolina se pravda da je na taj korak prinuđena zbog loše materijalne situacije u koju su upali članovi njene najbliže porodice.


Nešto ranije svoju nevinost ponudila je i Mađarica Monika, koja je tek stekla punoletstvo, što posebno naglašava kako se zainteresovani kandidati ne bi plašili sukoba sa zakonom.


Bila je iznenađena ponudom nekolicine zainteresovanih da posle te "plaćene" prve seksualne noći ostanu zajedno i venčaju se!
 

Za prvi seks 100.000 evra: Monika

Monika je putem interneta uz svoju fotografiju istakla cenu od 100.000 evra bez namere da licitira sa svojim "telesnim kvalitetom" zadržavajući pravo da izabere najprivlačnijeg među parajlijama.


Novi talas rasprodaje nevinosti u istočnom delu EU kompletira češke brucoškinja N. N. koja čak nije ni priložila svoju fotografiju uverena da će njene godine i slobodniji opis ostalih telesnih vrednosti biti dovoljan da se pojave brojni interesenti.


Međutim kada je na fotografijama videla fizički izgled prvih kandidata odustala je od dalje ponude svojih kvaliteta uz izjavu da će nevinost ipak pokloniti svom dečku koji, iako se zabavljaju duže vreme, nije insistrirao na predbračnom seksualnom odnosu. Njegov izgled, kako je rekla mlada Čehinja, neuporediv je sa izgledom i uzrastom pomenutih kandidata.

POVEZANE VESTI

Petak 08.04.2011. 17:49
Sve u svemu,poštenije su od naših,moram da priznam.Klinke u Srbiji retko da su nevine u 16 oj,većinja njih do 16 navuče neku polnu bolest,i po rečima ginekologa svaka 5 šesnaestogodišnjakinja je imala abortus. Ovo je tužno,prodavati nevinost,romantika je umrla.Drago mi je da pripadam generaciji koja je uhvatila zadnji voz,bolje reći odbojnik zadnjeg vagona ostataka ljudskih vrednosti.Žao mi je ove dece.u kakvom svetu žive.
Petak 08.04.2011. 15:49
ne vredis toliko.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online