Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 01.01.2013.
12:33
Vesti A

Šta donosi 2013. godina (2): Šlog caruje u Srbiji

Posle teške, neki bi rekli katastrofalne, 2012. dolazi nam neizvesna 2013. godina. Prema godišnjem horoskopu, Srbiji u ovoj godini prete poplave, u toku proleća i leta jaki šumski požari, a ovu godinu će obeležiti i zemljotresi, kako u Srbiji tako i u regionu, a posebno u Crnoj Gori.

Ne ginu nam prirodne katastrofe
 

Srpsku poljoprivredu očekuje bolja žetva u toku ove godine u odnosu na prethodnu godinu kao i mnogo bolja situacija u mlekarskoj industriji. Porašće proizvodnja u oblasti prehrambene industrije i energetike, ali će u stečaj otići veliki broj gubitaša.


Sledeću godinu će obeležiti veliki broj suđenja, ali i iznenađujućih hapšenja poznatih i bogatih ljudi. Mnogi od njih će završiti u zatvoru posle relativno brzih suđenja. Loše je što će se na teritoriji Srbije aktivirati islamističke terorističke ćelije, koje bi mogle da preduzmu bombaške napade, kako na institucije države Srbije, tako i na Bošnjake koje smatraju svojim protivnicima, a sve sa ciljem da se situacija u Srbiji pred bitne pregovore sa EU pogorša i učini nestabilnom.

Astrolog Vladimir Vico ima i svoju Fejsbuk stranicu "Vico astrologija"

Zdravstvenu situaciju će obeležiti povećan broj moždanih udara. Zdravstvo može da računa na finansijsku pomoć iz inostranstva, kao i za preuređenje i izgradnju novih objekata. Velika strana kompanija će uložiti novac u našu fabriku lekova.


Na opšte iznenađenje, naš film će dobiti značajno inostrano priznanje, a u zemlji će se snimati dosta stranih filmova. Zbog nemara i lošeg održavanja još jedan objekat kulture (pozorište ili muzej) bi mogao da bude oštećen u požaru. Inače, celu sledeću godinu u Beogradu biće mnogo požara u zgradama. Glavni uzrok svih požara bi mogle da budu električne instalacije.


Sa našim susedima nas očekuju nešto napetiji odnosi, provokacije će najviše dolaziti iz BiH i sa okupiranog Kosova. Na Kosovu će biti osnovana tzv. armija nezavisnog Kosova, koja bi mogla da izazove nove nestabilnosti, ali i čarke.


Najlošija stvar je što nam zbog Roma, lažnih emigranata preti opasnost od ponovnog uvođenja viza ili ograničavanja putovanja.


Ma kako to delovalo čudno, ali nova vlast u Srbiji će moći da računa na značajnu pomoć i podršku vlade SAD. Srbija će zabeležiti porast zarade od turista i veći broj poseta, posebno u banjskom turizmu. Na tržište Srbije će ući još jedna ruska velika banka koja će ili dokapitalizovati jednu domaću ili otvoriti potpuno novu banku, ali će uneti svež kapital u ovu granu privrede.


Jedan srpski oficir bi u Haškom tribunalu mogao da iznenada premine zbog koplikacija sa plućima.

Napad na Iran

Americi će sledeća godina doneti propast velike banke, ali i pad dolara. Amerikanci će se masovno naoružavati i doći će do izliva nasilja na ulicama, ali će biti u opasnosti i njihove osnovne škole. Preti im opasnost od novih terorističkih napada na njihovoj teritoriji. Amerika će se spremati za konflikt s Iranom. Iz godišnjeg horoskopa Irana se vidi da bi mogao da bude napadnut iznenada ili podmuklo ili da povod za rat bude laž. Meta napada će biti tajna nuklearna postrojenja.


PREDVIĐANJA PO MESECIMA
JANUAR će obeležiti pad proizvodnje, povećan broj saobraćajnih nesreća i velika hladnoća.
FEBRUAR donosi opasnost u saobraćaju jednom političaru i hladan talas koji će posebno biti težak našim susedima. Bolnice će imati mnogo posla i operacija.
MART će biti dosta finansijski težak, a donosi i opasnost za život jednom političaru.
APRIL nam donosi tešku finansijsku situaciju i porast saobraćajnih nesreća. Veća opasnost od zemljotresa, ali i angažovanja vojske.
MAJ nam donosi veći priliv novca iz inostranstva i porast proizvodnje u automobilskoj industriji.
JUN veoma topao period sa čestim i jakim grmljavinama i padavinama.
JUL donosi mnogo sporazuma ili zakona koji će biti potpisani ili ratifikovani u parlamentu, a imaju veze sa EU.
AVGUST donosi problem jednoj banci i veliko angažovanje vojsci.
SEPTEMBAR će obeležiti naglo zahlađenje i moguće demonstracije i sukobi sa policijom.
OKTOBAR donosi dodatnu agresivnost u saobraćaju i moguće demonstracije.
NOVEMBAR donosi tešku bezbednosnu situaciju i napetost sa Kosovom.
DECEMBAR nam donosi štrajkove u privredi i opasnost od zemljotresa ili terorizma.

POVEZANE VESTI

Sreda 02.01.2013. 07:07
Balkan je prometna ulica, ovde teško može bez dramatičnih dešavanja i velikih krajnosti.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online