Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 31.07.2010.
12:27
M. Čugurović A

Srbi pobedili krizu sa benzinom u Grčkoj

Ako Srbi nisu naučili da se izbore sa nestašicom goriva - niko nije - tako da je problem sa benzinom u Grčkoj za nas “mali problem“. O tome koliko smo snalažljivi i kakve savete treba da poslušaju oni koji tek idu u Grčku, možete pročitati u tekstu koji nam je poslao verni čitalac Miša Čugurović iz Beograda, koji bez problema putuje Grčkom više od dve nedelje.

Kamper kojim Miša Čugurović putuje Grčkom
 

“Putujem Grčkom kamperom već 18 dana. Obišao sam prvi prst, poluostrvo Pilion kod Volosa, Peloponez...

Juče sam doputovao na Lefkadu. Moja preporuka za sve koji putuju u Grčku je da u zemlju obavezno uđu sa punim rezervoarom. Kad voze, obavezno da usporavaju vozilo kraj pumpe i vide šta se dešava na pumpi. Nema pravila, ali dešava se veoma često da se gorivo nekome toči na nekoj od pumpi. Nije bitno da li je mesto veliko ili malo

Obišao sam sve ovo (oko 2.700 kilometara do sada) i nisam imao nikakvih problema. Trenutno stanje mog tanka je 100 litara dizela, a tu su i dve kante po dvadeset litara dizela, jedna kanta od 20 litara bezolovnog benzina i tank od 10 litara pun u motoru (nosim motor na kamperu).

Podesećam naše ljude da smo mi situacije sa gorivom odavno apsolvirali i da nas ništa ne sme iznenaditi. Lepo putovanje svima“.

Grci po gorivo u Makedoniju

Na graničnom prelazu Bogorodica na makedonsko-grčkoj granici i danas su velike gužve zbog turista koji se vraćaju sa godišnjih odmora u Grčkoj, ali i zbog Grka koji u Makedoniju dolaze da natoče gorivo.
 

Makedonske pogranične vlasti navode da je broj grčkih državljana koji dolaze u Makedoniju po gorivo poslednjih dana udostručen, i dostiže četiri do pet hiljada dnevno.
 

Vozači kamiona u Grčkoj već peti dan štrajkuju i ne isporučuju gorivo pumpama, a Vlada je u petak najavila da će angažovati vojne kamione i brodove kako bi obnovila snabdevanje gorivom.

Subota 31.07.2010. 16:57
ZDRAVO SVIMA Zivim u Grckoj 13 godina,i poznajem stanje ovdje,,, kao prvo problem na benzinskim pumpama nije Dizel -njega ima -problem je benzin koji koristi 90% auta u Gckoj jer je u velikim gradovinma Solunu i Atini zabranjeno voziti auto na dizel,,njega koriste samo taksisti ,kamioni tj profesionalci a ne gradjani....Tako da nema problema za auta iz Srbije ...pozdrav svima i lijep boravak u Grckoj.... ps, jos ako kazete da ste Srbin onda vas tretiraju kao bracu....sve najbolje...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online