Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 11.02.2018.
21:11
N. Popović - Vesti A

Protiv Hezusa sve više dokaza

Istraga smrti Izabele Todorović (21), koja je nađena mrtva umotana u tepih, u šumi u blizini mesta Cecikon, u švajcarskom kantonu Turgau, polako napreduje i sada je sve verovatnije da uhapšeni Hezus B. (36), državljanin Venecuele i Holandije i registrovani diler droge, ima veze sa smrću mlade Srpkinje!

printscreen
Napreduje istraga ubistva Izabele Todorović

Policija je na prikupljanju dokaza u tom smeru naporno radila proteklih dana i nesumnjivo je utvrđeno da su se Izabela i Hezus poznavali i da je najverovatnije bila u njegovom stanu 3. novembra prošle godine kada je poslednji put viđena živa.

Šta se posle toga događalo zasad je i dalje obavijeno velom tajne. Devet dana nakon što je poslednji put viđena živa, Izabelini roditelji Violeta (42) i Ervin Todorović (46) su i zvanično prijavili nestanak svoje mezimice.

Značajan doprinos istrazi dala je i jedna od bivših Hezusovih devojaka koja je posvedočila policiji da je on, posle njihovog svojevremenog definitivinog razlaza, iz njenog stana poneo tepih koji veoma liči na onaj u kojem je nađeno Izabelino telo. Policija je, u međuvremenu, radi upoređivanja dobila i fotografiju tog tepiha.

Datum sahrane i dalje nepoznat

Reporteri "Vesti" su ponovo kontaktirali Violetu Todorović, majku ubijene Izabele, koja je rekla da se i dalje ne zna kada će biti sahrana jer nisu primili obaveštenje da mogu preuzeti njeno telo posle obdukcije obavljene u St. Galenu. Violeta je rekla i da porodica o istrazi zna samo ono što, kao i svi drugi, pročitaju iz medija.

Sumnja se da je Hezus B. u ovom zločinu imao i saučesnike, pa policija sada traga i za ljudima koji su često svraćali u njegov stan. Čak je i nedavno, posle Hezusovog hapšenja, neko od prijatelja ulazio u njegov stan, pokidavši pečat koji je policija postavila na ulaznim vratima!

Takođe, u međuvremenu je nađen i automobil osumnjičenog, beli rendž rover, u kojem je, kako se sumnja, do šume prevezeno Izabelino telo. Šuma u kojoj je nađeno telo mlade Srpkinje udaljeno je šest kilometara od Hezusovog stana. Tužilaštvo ne želi zasad da otkriva gde su i kao zaplenili automobil, ali je u medije ipak procurio podatak da ga je poslednjih dana vozio "proćelav muškarac star pedesetak godina i sa kozjom bradicom".

Hronologija

* 3. novembra 2017. Izabela se SMS porukom javila majci
* rekla je da sa drugaricom ide na piće i da će se vratiti kući 4. novembra ujutro
* od tada porodica sa Izabelom nije mogla da stupi u kontakt
* 12. novembra prošle godine porodica prijavljuje Izabelin nestanak
* 31. januara u šumi u blizini Cecikona nađeno telo umotano u tepih
* DNK analizom utvrđeno je da je reč o Izabeli Todorović
* nekoliko dana kasnije uhapšen je Hezus B. u čijem stanu je Izabela bila neposredno pred smrt

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online