Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 04.02.2016.
21:40
Vestionline A

SAD: Znamo za poteze Turske u Siriji, ali...

"Stejt department SAD je upoznat s vojnim merama koje Turska preduzima na granici sa Sirijom, ali nije spreman da ih komentariše" izjavio je u četvrtak zvanični predstavnik te institucije Džon Kirbi.

Reuters
Stejt department žmuri na poteze saveznika

- Znamo da Turska preduzima akcije u oblasti svoje granice sa Sirijom kako bi obezbedila deo od 98 kilometara koji je problematičan - rekao je Kirbi.

On je, međutim, naveo da nije spreman da komentariše ove akcije.

- Nisam spreman da komentarišem čak ni akcije američke vojske - dodao je Kirbi koji je donedavno obavljao sličnu dužnost u Pentagonu. 

Novinari su primetili da je Kirbijeva prethodnica, Džen Psaki, koja je bila zvanični predstavnik Stejt departmenta, bez ustezanja govorila o akcijama Rusije na svojoj teritoriji u oblasti granice s Ukrajinom.

Kirbi nije dao jasan odgovor na ovu primedbu.

- Činjenica je da je Turska partner u antiterorističkoj koaliciji. Tačka! - rekao je Kirbi.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 04.02.2016. 22:18
Da bi nas razveselio moraš nam pop/ušiti....
Petak 05.02.2016. 06:57
Dok Rusija muku muci oko Sirije , gasnih tokova , cene nafte , novim sankcijama EU-a , prepucavanje sa Turskom .... Amerika cini ono sto najbolje ZNA !!! ajd da razveselim malo rusofile , kad vec nece Vesti online .... citat :- "Vest ... Potpisan transpacifički trgovinski sporazum ... VAŠINGTON - SAD i još 11 zemalja pacifičkog prstena dogovorile su se danas o donošenju ambicioznog trgovinskog sporazuma koji će smanjiti trgovinske barijere, postaviti standarde na tržištu rada i u zaštiti životne okoline, ali i zaštiti intelektualnu svojinu multinacionalnih korporacija ...Trans-pacifičko partnerstvo bi trebalo da podstakne trgovinu između Australije, Bruneja, Čilea, Kanade, Japana, Malezije, Meksika, Novog Zelanda, Perua, SAD, Singapura i Vijetnama." (ovo sa VIJETNAMOM mi se najvise dopada) .... "Posao - Privreda - Berza - Finansije - IT - Energetika ....04.02.2016 .... Potpisan najveći trgovinski sporazum na svijetu ..... Sporazum o Transpacifičkom partnerstvu (TPP), jedan od najvećih multinacionalnih trgovinskih sporazuma na svijetu, potpisalo je danas na Novom Zelandu 12 zemalja Pacifičkog pojasa .... "
Petak 05.02.2016. 10:08
Dok Rusija muku muci oko Sirije , gasnih tokova , cene nafte , novim sankcijama EU-a , prepucavanje sa Turskom .... Amerika cini ono sto najbolje ZNA !!! ajd da razveselim malo rusofile , kad vec nece Vesti online .... citat :- "Vest ... Potpisan transpacifički trgovinski sporazum ... VAŠINGTON - SAD i još 11 zemalja pacifičkog prstena dogovorile su se danas o donošenju ambicioznog trgovinskog sporazuma koji će smanjiti trgovinske barijere, postaviti standarde na tržištu rada i u zaštiti životne okoline, ali i zaštiti intelektualnu svojinu multinacionalnih korporacija ...Trans-pacifičko partnerstvo bi trebalo da podstakne trgovinu između Australije, Bruneja, Čilea, Kanade, Japana, Malezije, Meksika, Novog Zelanda, Perua, SAD, Singapura i Vijetnama." (ovo sa VIJETNAMOM mi se posebno dopada) .... "Posao - Privreda - Berza - Finansije - IT - Energetika ....04.02.2016 .... Potpisan najveći trgovinski sporazum na svijetu ..... Sporazum o Transpacifičkom partnerstvu (TPP), jedan od najvećih multinacionalnih trgovinskih sporazuma na svijetu, potpisalo je danas na Novom Zelandu 12 zemalja Pacifičkog pojasa .... "
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online