Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Petak 27.06.2014.
12:56
Beta, Srna A

"Slede ozbiljne posledice zbog sporazuma Ukrajine i EU"

Rusija će preduzeti mere u slučaju da potpisivanje sporazuma EU sa Ukrajinom, Gruzijom i Moldavijom ostavi negativne posledice po rusku ekonomiju, rekao je Dmitrij Peskov, portparol ruskog predsednika Vladimira Putina.

Rusija će se zaštititi od negativnih posledica sklapanja sporazuma EU sa Ukrajinom, Gruzijom i Moldavijom: Dmitrij Peskov
 

"Rusija će preduzeti mere zaštite svoje ekonomije u slučaju negativnig efekta potpisivanja sporazuma Ukrajine, Gruzije i Moldavije sa EU", kaže Peskov, a prenosi agencija RIA "Novosti".

Zamenik šefa ruske diplomatije Grigorij Karasin izjavio je u petak da će "uslediti teške posledice" za Ukrajinu, nakon što je Porošenko potpisao sporazum o slobodnoj trgovini sa EU.

Porošenko: Istorijski dan za Ukrajinu

Sporazum koji je potpisan u Briselu, predviđa ukidanje većine carinskih prepreka između Ukrajine i zemalja EU.

Trilateralni pregovori Rusije, Ukrajine i EU o uslovima primene sporazuma biće održani 11. jula, najavilo je u četvrat rusko ministarstvo spoljnih poslova.

POVEZANE VESTI

Petak 27.06.2014. 13:01
Ostaje stvarno nejasno šta vama Rusima još treba da shavatite da zapad radi sve protiv vas ?? Pa zar niste ništa naučili od odnosa zapada sa Srbijom ? Tolika sila..., a vi čekate da vas mlate čekićem po glavi !
Petak 27.06.2014. 14:13
Жао ми је тај словенско-руски живаљ у тзв Украјини. Дозволили су да им државу и животе преузме ''КУКАВИЧЈЕ ЈАЈЕ''. СТРАШНО. Можда ће Немци сада легално моћи да оплемене расу плавом крвљу. Ваљцман је потписао и шта сад ? Проблем је што је Русија приватна држава. Да је ово држава народа, гас би скочио на 800 евра за територију тзв Украјине и ћао ђаци. Лични интереси коче ствар.
Petak 27.06.2014. 20:30
solee,nemoj tako,nije svako ko ne razume budala?Na ovom portalu polemisu dve kategorije ljudi; jedni vole dolar i vise vole svoje dupe u audiju i iphone na glavi od prava drugih na dostojan zivot.Njih ne razumeju drugi koji ne priznaju pravo sile i otimacine,i kojima je vaznije cisto srce i glava od tzv. lakog zivota na coca coli i mc donakdsu (namerno malim)!! Nesreca nas drugih je sto nam ovi prvi ne daju da zivimo svoj zivot, vec ne biraju sredestva da nam dokazu da mi zivimo kako ne treba i da je samo pogled kroz dolar ispravan. Nema veze sto je podloga dolara vec 50 god. umesto zlata postala krv malih i sirotih,ali jos uvek ljudi koji bi samo da zive svoj a ne dolarski zivot!!?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online