Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 23.02.2014.
10:07
dailymail.co.uk A

Ispovest majke čija je ćerka ušla u prostituciju

Roditelji Hane Svenson su očajni, jer trenutno ne znaju gde se ona nalazi i kako zarađuje novac za život. U stvari, uglavnom pretpostavljaju kako zarađuje za život i zbog toga im je vrlo teško - njihova ćerka je zbog nedostatka samopouzdanja dozvolila da upadne u svet prostitucije, u koju je uvukao njen dečko.

Prelepa, ali bez trunke samopouzdanja i samopoštovanja: Hana Svenson
 


Hana je bila lepa, pametna srednjoškolka iz srednje klase u Las Vegasu, pomalo buntovna i ljubimica majke Andree i oca, agenta FBI, i dvojice braće koji su bili stupili u vojsku.


Ljubav iz "snova"

Kada je počela da se zabavlja sa školskim drugom Kobom Hogom, činilo se da je zaljubljena i srećna. Prema rečima majke, Hana je u početku delovala zaista srećno, prestala je da se svađa s roditeljima, bila je zaljubljena i uvek dobro raspoložena. Hog je bio dobro dete, izuzetno ljubazan i pažljiv, i prema njoj i prema porodici, i u svemu joj je ugađao.


Kupovao joj je odeću - mnogo provokativniju od one koju je dotad nosila, plaćao joj je odlaske kod frizera, a na leđima je istetovirala sliku koju je on dizajnirao: ružu u srcu. Mada pomalo zbunjeni, roditelji nisu shvatali da ove stvari, kada se steknu zajedno, ukazuju na prostituciju.

Kob Hog "usrećio" Hanu
 


Bez samopoštovanja

Iako prelepa i inteligentna, devojka je imala jednu fatalnu slabost, zbog koje je za postala lak plen svodnika: nedostatak samopozudanja i nizak nivo samopoštovanja.

- One su kao narkomani. Ali droga nisu narkotici, već pažnja koju im svodnik poklanja - kaže Andrea Svenson za devojke koje se bave prostitucijom.


Kris Brauman iz policije Las Vegasa tvrdi da je u pitanju uhodana šema. Svodnik devojku tretira kao da je kraljica, obasipa je pažnjom i poklonima, a onda navodno ponestane para i on joj predloži da se prostituiše - najpre samo na nekoliko meseci, zatim još malo, da bolje zarade, a zatim to naprosto postaje način života i začarani krug bez izlaza.


Bez obzira na poreklo, svodnici devojke odvajaju od porodica i ljubomorno čuvaju, jer na njima mnogo zarađuju i bez njih trpe veliki gubitak. Da bi ih “disciplinovali“ i sprečili da odu, posežu i za najgorim nasiljem: grupnim silovanjima, žigosanjem, premlaćivanjem. Često, međutim, sve to nije ni potrebno, jer im se devojke svojevoljno vraćaju.


Hapšenje zbog prostitucije i krađe

Hana je priznala majci šta je radila, a onda ju je oterala dođavola

Tako je bilo i sa Hanom. Dok je Hog bio u zatvoru zbog krađe kola redovno su se dopisivali, pisao je čak i njenim roditeljima i tvrdio kako mu je stalo do nje. Čim je izašao ponovo su bili zajedno, a onda je ubrzo i ona uhapšena - zbog prostitucije i krađe.


Kada joj je majka rekla koliko brine za nju, agresivno je odgovorila: “Okej, okej, radila sam to. Prosto nađeš najpijanijeg seronju na štajgi, pokupiš ga, odvedeš ga u sobu, kažeš mu da se skine, i pokradeš mu sve. Uzmeš novčanik, sat, šta god ima. Radila sam to mama! A sad se gubi odavde!”.


Kaže da je sada kelnerica

Hog je ponovo dospeo u zatvor, ovog puta zbog podvođenja, ali veza između Hane i roditelja je već bila prekinuta. Nisu znali gde živi, nije želela da komunicira sa njima. Čak i kada je dospela u zatvor, nije ih zvala da joj pomognu, već ih je tome obavestila policija.


Hana je na svom Fejsbuk profilu tvrdi da se više ne viđa sa Hogom, koji je odnedavno ponovo na slobodi. Sa druge strane, majka još uvek ne zna gde tačno živi i kako zarađuje za život. Na njenom Fejsbuk profilu piše da radi kao kelnerica u jednom klubu, ali tamo kažu da je već šest meseci nisu videli.

POVEZANE VESTI

Nedelja 23.02.2014. 12:34
ih bre...pa ove nase kamenjarke u srbiju...svaka treca koja malo bolje izgleda sisa kurceve za 1000 dinara..nista novo..
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online