Subota 11. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Nedelja 16.10.2011.
07:13
Vesti A

Zorica ubijena sa 165 uboda

Rezultati obdukcije tela Zorice H. (21) obelodanjeni u procesu koji se vodi u Landšutu kod Minhena pokazali su da je otac njenog nerođenog deteta Harun A. ubo 165 puta. Pri tom, smrt ove devojke poreklom iz Bosne i Hercegovine nastupila je tek od poslednjeg uboda, koji je presekao karotidnu arteriju.

Zorica H.

To je zaključio patologa Randolf Peninga u procesu u kom tužilaštvo tereti dvojicu mladića za podmuklo ubistvo iz niskih pobuda. Slučaj ima posebnu težinu, pošto je ubijeno i nerođeno dete kada je Zorica bila u osmom mesecu trudnoće.


Prvooptuženi Harun A. priznao je zločin i optužio prijatelja Vedata S. (21) za saučesništvo. Prema nalazima sa obdukcije, njih dvojica su trudnicu tukli pesnicama, da bi je nakon toga vezali lepljivom trakom i izboli nožem.


- Glavna meta napada bio je stomak, u kojem se nalazilo dete. Iako je posle napada ono još bilo u životu, preminulo je zbog krvarenja koje nije zaustavljeno - objasnio je doktor Pening.

Harun A.

Kao što smo pisali, turski državljanin Harun A. (18) je u Taufkirhenu kod Minhena ubio Zoricu zato što nije hteo da plaća mesečno izdržavanje za bebu, jer su se njih dvoje razišli ubrzo nakon što je Zorica zatrudnela.

Telo Zorice nađeno je u njenom stanu pošto je komšijama bilo sumnjivo što je ne viđaju. Oni su pozvali policiju.


Tim od 12 istražitelja otišao je na mesto zločina. Dok su forenzičari u kući skupljali dokaze, policajci su ispitivali komšije devojke, a potom njene prijatelje i porodicu. Pošto je devojka bila u drugom stanju, detektivi su istragu odmah usmerili na njeno blisko okruženje.

Prvo su potražili oca nerođenog deteta i tako su stupili u kontakt sa Turčinom Harunom A. koji ranije nije bio u sukobu sa zakonom. Saslušan je kao svedok i odmah je negirao bilo kakvu povezanost sa ubistvom, ali ubrzo se ispostavilo da je mladić tokom saslušanja lagao u nekim odgovorima, što ga je stavilo u poziciju osumnjičenog.


- Posle višečasovnog ispitivanja Turčin je priznao zločin. On je naveo da je došao kod Zorice da razgovaraju o rođenju njihove ćerke. Mladić tvrdi da mu je bila povređena čast jer mu je devojka drsko tražila da plaća alimentaciju za dete, iako su bili u veoma kratkoj vezi. Prema njegovim rečima, to ga je razbesnelo. Zgrabio je nož koji se zatekao na stolu i devojku izbo po celom telu - rekao je Hans-Peter Kamerer, portparol bavarske policije.

Krvavi rasplet

Za Zoricu H. komšije kažu da je bila vesele naravi, puna života i omiljena u društvu i da su je poznanici i prijatelji zvali Zozo. Ona je posle završene osnovne škole radila po trgovinama, kafićima i diskotekama, dok za Haruna A. kažu da je igrao fudbal.
Zorica i Harun su se zabavljali godinu dana i niko nije slutio na krvav rasplet te veze.

Meta stomak i dete

Randolf Pening obdukciju tela Zorice obavio je za tri i po sata, o čemu je sačinio izveštaj na 34 strane. Svaki od 165 uboda nožem uveden je u protokol, a profesor Pening zaključio je da su osnovni cilj ubice bili stomak i dete u stomaku. Međutim, Turčin ne odgovara i za smrt deteta, pošto ono nije bilo rođeno.

POVEZANE VESTI

Nedelja 16.10.2011. 09:04
Ovde gde zivim imam dosta primera tih nekih mesovitih veza srpkinja sa osobama muslimanske vere...bilo je tu raznoraznih skandala...nedavno u novinama pise da je otac hrvat prebio cerku i pokusao da skoci s mosta zbog veze svoje cerke..od mojih poznanika cerka zaljubila se u turcina krimosa koji je pobegao iz zatvora krio se u njihovom stanu i na kraju ih sve opljackao...Devojke su nedokazane zaljube se i misle to je najlepse a onda nastaje pakao..tesko je ovde roditeljima sa zenskom decom stalno su u sukobu..ako je cerka lepa jure je albanci najvise a one padaju na obecanja...Dobro je da nemam zensko dete ne znam kako bih...eto vidite kako se u nekim slucajevima ta "ljubav" zavrsi...
Nedelja 16.10.2011. 14:12
Gade mi se Srpkinje koje se mogu zabavljati sa siptarima ili turcima , pih
Nedelja 16.10.2011. 18:12
Расно мешање је злочин!!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online