Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 19.01.2017.
10:26
alo.rs A

Rat na političkoj sceni: Ko je politička starleta, a ko se izgubio u Vučićevoj zadnjici?

Politička starleta, polupismena bitanga, sluga, prevarant, potrčkalo samo su neke od kvalifikacija kojima su jedan drugog častili zamenik šefa poslaničke grupe SNS-a Vladimir Orlić i lider Dveri Boško Obradović. Verovali ili ne, sve je počelo privatizacijom banja.

Tanjug
Oštro opleo po naprednjaku, ali je na kraju i sam "počašćen": Boško Obradović

Najpre je Obradović istakao da se pokret Dveri protivi nameri da se privatuzuju banje u Srbiji koje su imovina PIO fonda i najavio da će zaštita prava penzionera biti predmet njegove kampanje za predsedničke izbore. On je kritikovao i premijera Aleksandra Vučića, za koga je rekao da izbegava da dođe u Skupštinu Srbije da odgovara na pitanja poslanika, te da ne sme da izađe na televizijski duel ni sa jednim liderom opozicije, iako je to obećao.

Odgovor iz SNS-a je ubrzo stigao, pa je zamenik šefa poslaničke grupe naprednjaka Vladimir Orlić kazao da je lider Dveri, pre nego što je izneo svoj stav, trebalo da se informiše o stavu PIO fonda kad je reč o privatizaciji banja, ocenivši da je Obradović "politička starleta novog DOS-a".

Čini se da lideru Dveri nikako nije prijala ocena skupštinkog kolege iz redova naprednjaka, pa tako nije ni birao reči kada mu je na istu odgovarao.

- Vladimir Orlić je stranački bot SNS-a. On nema svoje ja, on govori ono što Vučić misli, on je običan sluga i potrčkalo. Priča se da se toliko uvukao u Vučićevu zadnjicu da ga vode kao nestalog. Ne razumem zašto Vučić ne sme da izađe na duel već pet godina, već se krije iza svojih botova - kazao je za "Alo" Obradović.

Zamenik šefa poslaničke grupe SNS-a mu nije ostao dužan.

- Svi znamo da je san Boška Obradovića da postane medijska diva, ako ne u Srbiji, onda bar u Čačku. Polupismeni Obradović postaje sve nervozniji, jer je svestan da ga je narod u Srbiji prozreo, i da mu je politički maksimum da nosi fascikle nekom od DOS-ovskih kandidata na predstojećim izborima - kazao je Vladimir Orlić za ovaj list nastavivši u započetom stilu.

- Šta reći o čoveku koji se ponosi time sto je ljotićevac, druži se sa lopovima koji su opljačkali Srbiju, prevarantu u skupom odelu, koji svaki dan laže i vređa građane Srbije, a srećan je samo kada se slika i provodi dane i noći sa svojim drugom Pernarom, koji uzvikuje "Za dom spremni" - reako je naprednjak.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 19.01.2017. 14:04
Sve smo probali sve smo upoznali sa svima smo propadali sve dublje i dublje i svako novo biranje govvnara koji se danas nude građanima čist apsurd . MOŽDA je rešenje Vlada Nacionalnog Spasa . Druga rešenja smo probali i pomoći nije bilo .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online