Četvrtak 9. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Petak 29.04.2016.
11:07
Vestionline A

Obradović besan: Najnoviji rezultati dokaz da je u pitanju krađa

Lider pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je, posle sednice RIK-a na kojoj je saopšteno da je koalicija Dveri-DSS osvojila 4,99 odsto glasova, da su najnoviji rezultati izbora pokazali da je ta koalicija bila u pravu kada je govorila da je u pitanju izborna krađa.

Tanjug
Prema najnovijim rezultatima Dveri-DSS ispod cenzusa: Boško Obradović

- Ovo je epilog na koji ukazujemo više od četiri dana, da je u RIK-u na delu neviđena izborna manipulacija i krađa kakva nije zabeležena u istoriji srpskog parlamentarizma. Četiri dana brojati dva odsto glasova samo da bi na kraju taj reultat pokazao da je naša koalicija na 4,999 ili u prevodu za jedan glas ispod cenzusa - rekao je Obradović novinarima u parlamentu.

On je upitao da li postoji ijedan čovek na svetu koji može u to da poveruje. Obradović očekuje da će javnost i svi koji drže do demokratije dići svoj glas protiv, kako tvrdi, bezakonja.

Obradović je rekao i da niko nije napao fizički članove RIK-a posle sednice, već da je bilo suprotno - da su članovi te komisije nasrnuli na predstavnike Dveri, koji su ih pitali da li ih je sramota.

POVEZANE VESTI

Petak 29.04.2016. 12:08
Nema potrebe za bilo kakvom nervozom . Ambasador Skot je odredio ko može u skupštinu a ko ne može . Mislim da su Dveri među onima koji ulaze ali videćemo . U svakom slučaju narod je po ko zna koji put namagarčen .
Petak 29.04.2016. 15:25
Вјероватно се и србомрзац и амерички амбасадор Скот заиста умијешао да подржи своје фаворите Чеду и Бориса. Али шта је ту чудно? Зар га исти тај архикловн СНС-а не позива сваког дана да се мијеша у све поре живота у Србији? Зар исти тај СНС премијер није мали Фифи и лични кловн америчког амбасадора? Зар он исти није дан пред оставку Владе коју води, потписао као прави амерички кловн и пудлица, да НАТО може да ради шта хоће по Србији а да никоме не одговара кривично. Зар исти тај архикловн Вучко, у маниру Пиночеа, није прије тога на основу само 77 процената гласова дао коначне резултате избора? Да је тај архикловн уопште Премијер Србије а не Фифи америчке амбасаде, зар амбасадора Скота није имао ко прозвати, осим нека новинарка кроз питање у РИК-у? Зар су предсједник Владе и председник РИК-а толике америчке пудлице? Зар су мањих ингеренција од америчког амбасадора Скота чак и у бројању гласова? И зар РИК у ствари није СНС? Зашто онда из СНС-а кукају на опозицију? Или на Скота? Зар СНС патуљци то покушавају да нас уб,иједе да у Вучковом циркусу од државе и избора, управо СНС-овски РИК гони баш исто тог лидера СНС-а и архикловна са премијерском етикетом? Или да потпис на записнике са бирачких мјеста ставља амбасадор Скот? Трагикомедија кловновске Србије!
Petak 29.04.2016. 16:09
Boško je u pravu. Pokušao je da ukrade izbore ali mu nije uspjelo. Neće ni Borisu. Čujem, DS, Radulović, Čeda, Tadić i društvo zovu sve svoje birače da izađu i glasaju za Dveri nebili Dveri i Sanda prešli cenzus. zovu svoje birače da svi glasaju za Dveri. Inače, Sanda je poznata kao USA špijun koji je uspješno otjerao Koštunicu i oteo mu DSS. Nije USA ambasador bio kod njih u štabu za vrijeme izbore. Mora da ŠTITI svoju investiciju.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online