Petak 17. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Ponedeljak 14.12.2015.
21:39
Vestionline, Tanjug A

Ovako je Vučić "iskulirao" albanske provokacije u Briselu

Novinar prištinske novinske agencije DTT-net u dva navrata je večeras na pres konferenciji u Briselu, po otvaranju poglavlja pregovora EU sa Srbijom, pokušao da isprovocira premijera Srbije.

Tanjug
Vučić "iskulirao" provokacije

Novinar se "napravio lud", a potom pozvao na "moguće loš prevod" (srspki premijer je po evropskoj praksi govorio na maternjem jeziku) pa je prvo pitao Aleksandra Vučića da li je u svom obraćanju upotrebio konstrukciju "velika Srbija", a potom imputirao sprskom premijeru da je predsednika Republike Srpske Milorada Dodika nazvao "ludakom iz Bosne".

Na prvu provokaciju, Vučić je odgovorio da je on rekao da je danas "veliki dan za Srbiju":

- Rekao sam "veliki dan za Srbiju" i velika je razlika između "veliki dan" i "velika Srbija". Nešto ste pogrešno razumeli - mirno je odgovorio Vučić.

Isti novinar je zatim upitao srpskog premijera "kada će se sastati sa ludakom Dodikom", a onda je to ponovio još dva puta, na šta ga je Vučić upozorio da ne vređa lidera Republike Srpske.

- Neću dozvoliti da označavate takvim imenom predsednika Republike Srpske. Iako se ja s njim u mnogim pogledima ne slažem, neću dozvoliti da predamnom i Briselom vređate predsednika Republike Srpske - mirno je rekao Vučić, mada vidno iznenađen neprimerenim istupom.

On je zamolio prištinskog novinara da bude pristojan.

- Nije u redu tako nekoga obeležiti. Molim vas, ponašajte se pristojno i nemojte da ovo bude treći put da se izvinjavate - rekao je Vučić.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 14.12.2015. 22:46
"Iako se ja s njim u mnogim pogledima ne slažem, neću dozvoliti da predamnom i Briselom vređate predsednika Republike Srpske - mirno je rekao Vučić... Неће дозволити да се вређа Председник РС АЛИ ИПАК мора да напомене да се са њим не слаже .... го*но одвратно...
Ponedeljak 14.12.2015. 22:49
"На питање новинара, да ли ће Србија нешто мењати у својој спољној политици према Русији, пошто је Брисел увео санкције Москви, а Београд није, премијер Србије је одговорио да је његовој Влади стално да Србија и даље има традиционално добре односе са Русијом, али да је и обавеза Србије, у наредним годинама, да што више усклади своју спољну политику са спољном политиком ЕУ...." ??? АХАХАХАХАХАХХАХА
Ponedeljak 14.12.2015. 22:51
Ovaj sip/tar "nije" izgleda obavesten da ovaj kvazi srbin radi za njih! Ovo go/vno ima klasicnu sip/tarohazarsku (mongolsku) facu kao netanjahu ili kisindzer! Nije tek tako stavljen tu da rasprodaje Srbiju!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online