Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
21
Petak 26.12.2014.
22:39
Beta A

"Najverovatnije ću izgubiti sledeće izbore"

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će najverovantije izgubiti sledeće izbore kao što se desilo i drugima koji su sprovodili teške reforme.

Fonet/D. A.
Nije njegov posao da prodaje gluposti i laži: Aleksandar Vučić
 

"Nisam uzeo ovaj mandat da čekam sledeće izbore i pobedim svoje političke protivnike. Znam šta će se desiti na sledećim izborima.Najverovatnije ću izgubiti sledeće izbore kao i mnogi drugi koji su pokušali reforme", rekao je Vučić u intervjuu CNN-u koji je večeras prenela televizija N1.

Vučić je rekao da nije njegov posao da "prodaje gluposti i laži", već da sprovodi reforme za dobrobit naroda.

"Činjenica je da ceo svet, Evropska unija, Međunarodni monetarni fond, Svetska banka, Evropska banka za obnovu i razvoj priznaju daSrbija sprovodi mnogo reformi i čak govore - ne ja, nego oni – da srpski narod može biti veoma ponosan na sebe i svoje vođstvo", rekao je Vučić.

Premijer je rekao da je zadovoljan onim što je Vlada dosad postigla, ali da se reforme moraju sprovoditi dalje, ističući pravosuđe za koje je ocenio da je neefikasno.

"Nema problema s političkom voljom. Nema zaštićenih osoba, zaštićenih tajkuna, zaštićenih političara", rekao je Vučić i dodao da se mora promeniti stanje u pravosuđu gde neki procesi traju godinama.

POVEZANE VESTI

Petak 26.12.2014. 22:54
Slusaj Vucicu ne da ces izg..biti izbore nego ces leteti kroz prozor.A reforme koje si zapoceo smanjenem plata pogadja samo sirotinju.Ako si toliko hrabar hajde sprovedi reforme nad onima koji peru novac u ovoj je.. enoj Srbiji i koji su dosli do novca mutnim radnjama. Koji su novac oprali sto puta i sad mogu da zive od navodno legalnih firmi itd.
Petak 26.12.2014. 23:09
Vidite li kakav ste vi narod? Ja sprovodim bolne reforme, smanjujem plate i penzije, izdajem Kosovo, vodim vas u EU i NATO, obećavam bolji život 2017-te, pa '18-te, pa '19-te, i tako u nedogled, a sve vi to ne umete da cenite! Kakvi ste vi nezahvalnici! Sram vas bilo!
Petak 26.12.2014. 23:12
neces izgu-biti , otici ces ti pre izbora , dok nam hrvati naplacuju grobove nasih mrtvih , ss--ip-tari zive na nas racun ne placajuci porez , struju , pljackaju nas kako ko hoce ti razmisljas i pljujes po svom narodu kako neces dobiti izbore --gnjido jedna , kad su Srbi u istoriji napali nekog , i u mjesto da se ponosis svojim narodom a ti udri po njemu mrs u pm...po-bili nam djedove , uzeli zemlju , zabranili vjeru a ti o izborima a sta si ucinio dobro za nas ??
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online