Utorak 4. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Ponedeljak 13.10.2014.
14:13
Beta A

"Vučić opet daje lažna obećanja"

Demokratska stranka je saopštila da premijer Srbije Aleksandar Vučić opet daje nova lažna obećanja i izbegava odgovornost za "katastrofalne posledice svoje politike, pokušavajući da je prebaci na druge".

Aleksandar Vučić izbegava odgovornost za katastrofalne posledice svoje politike tvrde u DS-u

"Kako drugačije tumačiti najnovije u nizu obećanja da ćemo 2016. godine biti zemlja sa najvećim rastom, i tvrdnju da on gradajnima smanjuje plate i penzije zbog 'političkih nesposobnjakovića, od kojih su neki još na vlasti u Vojvodini", navela je DS, komentarišući sinoćne izjave Vučića na Televiziji Pink.

Dodaje se da je "vlada koju je vodila Demokratska stranka koju Vučić optužuje, u godini sa najmanje investicija imala tri puta vise investicija od obe Vučićeve vlade".

"O tome kakve 'neznalice' i 'nesposobnjakovici' vode Vladu Vojvodine najbolje govore nagrade Fajnenšl tajmsa i Ujedinjenih Arapskih Emirata za najpovoljniju regiju za ulaganje, kao i činjenica da je Vojvodina, pored Beograda, jedina u kategoriji razvijenih regiona", ističe se u saopštenju DS.

Ta opoziciona stranka smatra da "reforme nisu kada Vlada Srbije, ne znajući šta drugo da radi, smanjuje plate i penzije, povećava poreze, zadužuje se do te mere da postaje evropski rekorder u zaduzivanju, a da pritom za dve i po godine vladavine nije donela nijednu razvojnu meru".

"Uprkos činjenici da Vučić bolji život građanima obećava svakih šest meseci od 2012. godine, očigledno je da će se i ovaj, šesti plan za izlazak iz krize završiti tako da će građani biti jedini koji će snositi teret krize", ocenila je DS.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 13.10.2014. 14:16
Kaze Vucic nista nije poskupelo, ajde nadjite mi nesto. A ovi mamlazi u studiju su cutali ko pi...ke. Pa poskupelo je sve i to bas usluge javnih preduzeca. Struja, fiksni telefon,prevoz. hrana,skolarine,i da ne nabrajam ima toga. JEDINO I TO GARANTOVANO STO JE SNS I VUCIC URADIL DOBROI DO SADA JE STO JE DOVEO PUTINA. I NISTA VISE POD MILIM BOGOM. SVE JE SAMO ZAMAZIVANJE I LAGANJE. A I ONO SA SVINJAMA JE IZDAJA NESLUCENIH RAZMERA. ZABORAVIO VUCIC DA SMO EVROPI PRODAVALI SVINJE JOS PRE 100 GODINA I TO NASE DOMACE SORTE. ON VRTI NEKOLIKO FLOSKULA I DRCNO NUDI OSTAVKU KAO DA CE POSLE NJEGA SRBIJA PROPASTI.
Ponedeljak 13.10.2014. 14:21
Što bi naš narod rekao:''Korila koza ovcu''.
Ponedeljak 13.10.2014. 19:38
Vucic je 2012 g.izjavio kako ce gradjani osetiti boljitak u 2014g.o tome postoji njegova izjava.Dobili smo u ovoj godini samo poplave i klizista,smanjenje plata i penzija,poskupljenja,otpustanja,robovlasnicki zakon o radu,izdajnicki Briselski veleizdajnicki sporazum,distanciranje od RS i KiM,zaposljavanje SNS kadrova,politicara lopova nijednog na pravosnaznoj robiji,nijedna konfiskacija imovine lopova politicara i biznismena itd.Sve u svemu crno nam se pise sa Vucicem,opasan je zao covek i ne treba mu verovati.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online