Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
22
Nedelja 16.02.2014.
13:05
Beta A

Dačić: Proći ću bolje nego ikad!

Premijer Srbije i predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da je on premijer sa jasnim rezultatom u sadašnjosti i da očekuje da na predstojećim izborima prođu bolje nego ikad.

Očekuje odličan rezultat na vanrednim parlamentarnm izborima: Ivica Dačić, lider SPS-a
 

"Ja sam Ivica Dačić, premijer sa jasnim rezultatom, i to u sadašnjosti. Ne želim da se sutra bilo ko sa mnom poredi, želim da uradi više, ako može", kazao je Dačić u intervjuu za "Blic". On je reko da očekuje dobar izborni rezultat na izborima, jer ima
rezultat, ali i plan.

Šta Dačić misli o ostalim političarima?

Komentarišući druge političare, Dačić je rekao da "Vučiću nije
lako, tek treba da vidi da je mnogo lakše doći na vlast nego je sačuvati", dok je Nikoliću lako "jer ima Vučića i njega".

O predsedniku Demokratske stranke (DS) Draganu Đilasu rekao je da se bori za opstanak, za predsednika Demokratske stranke Srbije (DSS) Vojislava Koštunicu rekao da "ne odstupa", dok predsednik  Liberalno demokratske partije (LDP) nije "ništa ozbiljno".

"Vidim sebe u ovim izborima. I tu sam da ljudima ponudim politiku, jasan put i način da i mi živimo kao sav normalan svet. Imam rezultat i imam plan. A posle izbora ću biti baš ono za šta me građani svojim glasovima kandiduju", naveo je predsednik SPS.

On je rekao da u je Srbiji "previše ljudi koji hoče normalno da žive, da bi SPS loše prošao na izborima" i da će proći bolje neko ikad.

Kako je ocenio, reforme su sada nužnost, jer će bez njih Srbija propasti. "Cela vlada je bila na tom stanovištu i nije bilo nijednog njenog člana koji je bio protiv ili pokušao da ih koči. Radulovićeva ostavka je bila uzrokovana nesrećnom komunikacije između
njega i onih koji su ga predložili. Žao mi je što to nije izbegnuto", objasnio je Dačić.

Upitan od koga danas Srbija zavisi, premijer je rekao da zavisimo od nas samih i onoga što ćemo uraditi. "Ja sam uveren da jesmo sposobni, a poslednjih godinu i po dana pokazali smo i da ho'emo. Zato smo i dobili datum, zbog onoga što smo
sami radili, a ne zbog Obame, Putina ili nekog drugog za nas u Srbiji mitskog bića. Nema više toga. Sami smo i sami moramo dalje", kazao je Dačić.

POVEZANE VESTI

Nedelja 16.02.2014. 13:08
Мен` се чини да је једини позитиван резултат твоје владавине +15 кила...
Nedelja 16.02.2014. 13:11
''Ja sam ivica dačić,premijer sa jasnim rezultatom,i to u sadašnjosti.'' Tvoje rezultate neka ocene buduća pokolenja kojima si stavio jaram na vrat.
Nedelja 16.02.2014. 13:48
Ako prodjete dobro na izborima a mulecari ste,onda kao narod nismo normalni.Tebi Dacicu jedino siptari su ti zahvalni jer da nije bilo tebe ne bih bilo ni priznanja od Srbije tablice,katastar,diplome,granica,carina,medjunarodna utakmica,himna,i sve ostale atribute drzavnosti koje si prihvatio kako sa Tadicem tako sada i sa Vucicem,a sve zarad fotelje.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online