Petak 17. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Nedelja 09.02.2014.
12:54
Beta A

Nastavlja se osipanje DS-a

Opštinski odbor Demokratske stranke (DS) u Beloj Palanci jednoglasno je doneo odluku da napusti redove ove stranke i da na predstojećim izborima podrži izbornu listu Borisa Tadića i Novu demokratsku stranku (NDS).

Članovi DS-a u Beloj Palanci odlučili da podrže Boris Tadića

Redove DS napustio je i predsednik opštine Bela Palanka Goran Miljković, koji je bio član Glavnog odbora i predsednik Opštinskog odbora DS-a, kao i svih 14 odbornika DS-a u lokalnom parlamentu koji su kolektivno pristupili Novoj demokratskoj stranci (NDS).

Pročitajte i:

* Šutanovac: DS najjača, u vladi ili van nje

* Đilas: DS se ne raspada nego jača

* Račun demokrata opet u blokadi

* DS: Odlasci kao na traci

* Boris Tadić napustio DS

"Odluka svih 35 članova Opštinskog odbora je bila jednoglasna. Ovakvu odluku smo doneli jer se ne slažemo sa politikom rukovodstva stranke i smatramo da sa Tadićem možemo da ostvarimo veći uspeh na predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima", rekao je agenciji Beta Goran Miljković.

U belopalanačkom lokalnom parlamentu Demokratska stranka ima 14 od 29 odborničkih mandata i ova stranka je bila stožer lokalne vlasti. Na vlasti je sa jednim odbornikom Jedinstvene Srbije (JS) i jednim samostalnim odbornikom.

"Mislim da se nista neće promeniti u funkcionisanju lokalne vlasti i skupštinske većine. Posle formiranja Nove demokratske stranke, odbornici će zadržati svoje mandate i sa Jedinstvenom Srbijom i jednim samostalnim odbornikom i dalje biti deo skupštinske većine", rekao je Miljković.

Pre Opštinskog Odbora redove DS-a je pre nekolikio dana napustio i član Predsedništva i Glavnog odbora i predsednik Okružnog odbora DS-a za Pirotski okrug Srđan Pavlović, vlasnik fabrike dečje obuće "Obuća Pavle" u Beloj Palanci.

POVEZANE VESTI

Nedelja 09.02.2014. 13:03
Dogovor sa EU ZLIKOVCIMA je da Tadić i Vučić moraju u koaliciju . DVA NAJVEĆA IZDAJNIKA BIĆE ZAJEDNO U ZLOČINAČKOM UNIŠTAVANJU SRBIJE . Treba doneti zakon protiv IZDAJNIČKIH FUKARA u srtankama koji za malo para biće čiji god "treba".
Nedelja 09.02.2014. 17:39
Dobro je da je narod poceo da se budi, nema veze ako na ovim izborima opet pobede izdajnici, kvislinzi i profiteri bitno je da se narod budi i da ce uskoro svima njima doci kraj. Sada prvi put posle raspada Jugoslavije imamo pravu patriotsku, rodoljubivu stranku koja se bori za interes drzave i naroda a to su DVERI. Narod ih je prepoznao i izdajnici nece moci zaustaviti njihovu pobedu, mogu malo da ih uspore pomocu kontrole medija ali na kraju ce narod ipak cuti ko su oni i za sta se bore. Nisu svi korumpirani i ucenjeni tek sad dolaze mlade generacije i mladi ljudi koji su posteni i ponosni. Tek ces da se kajes vucicu, tek ce da ti bude zao.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online