Četvrtak 9. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 27.08.2013.
16:14
telegraf.rs A

Tadić: Zbog Tijanića čitam horoskop

Bivši predsednik Srbije i počasni predsednik Demokratske stranke Boris Tadić izjavio je da je zbog prvog čoveka Javnog Servisa Aleksandra Tijanića počeo da se bavi astrologijom i da čita horoskop.

Boris Tadić

''S obzirom na to da je prvi čovek RTS-a izjavio da je mislio baš na mene kada je u intervjuu za 'Nedeljnik' rekao da je 'Prošle izbore izgubio kandidat koji nije uspeo, zbog izbornih rokova, da obiđe sve ženske birače lično. I uruči im to što im je uručivao. Pametan, lep, proevropski, moderan tip. A glavni čovek u njegovom izbornom štabu je bila jedna žena. Nije njegova. Žena je vračara koja sebe predstavlja kao astrologa i, praktično, donosi sve važne odluke uz konsultaciju sa zvezdama. Pa je l' to nije tabloidna politika? Pa je l' nije skaredno da stranka koja vlada osam godina Srbijom čita našu sudbinu, kao u vreme Acteka i Maja, iz zvezda?', želeo bih da podvučem da u izjavi kojom sam reagovao ne samo na ovu izjavu iz intervjua, već i na činjenicu da su svi mediji preneli vest kako sam odluke donosio uz konsultacije sa vračarom, i ja mislio baš na njega'', rekao je u pisanoj izjavi Tadić.

Tadić kaže da ako postoji još neka dilema, i ukoliko bi trebalo da demantuje i saradnju sa šamanima, čarobnjacima ili tome slično ne sumnja da će ga Tijanić podsetiti.

“U svakom slučaju čovek koji je na čelu srpskog javnog servisa me je inspirisao da se po prvi put u životu pozabavim astrologijom. Sada svakog dana pročitam horoskop, ali ne svoj, već njegov. Položaj planeta ukazuje na to da dotičnog čeka sjajna budućnost kao spoljnog saradnika 'Kurira' ili 'Informera'. I to, samo u slučaju da mu budu dobri aspekti. Ukoliko aspekti ne budu po njega povoljni, dotičnog na zvezdanom nebu čeka sudbina zvezde padalice. Ne pominjem mu namerno ime, da bih kasnije, ukoliko bude reagovao na moje tumačenje njegovog horoskopa, mogao da se čudim zbog čega se baš on našao prozvanim i, naravno, da kažem da sam mislio baš na njega”, rekao je on.

POVEZANE VESTI

Utorak 27.08.2013. 16:39
Asteci i Maje su učestvovale u stvaranju civilizacije, izmedju ostalih civilizacija, a ti, tvoja stranaka, ova današnja i svi lopovi na vlasti ste za vrijeme vaše vladavine vratili Srbiju i srpski narod stotinama godina unazad ! Možda bi ti i bilo bolje da si se savjetovao sa nekom našom babom, nego da si slijepo slušao " astrologe " iz Brisela i Vašingtona, koji nikada nisu ni pogledali u zvijezde !
Utorak 27.08.2013. 21:16
Opet ovaj izdajnik, pa ja sam mislio da je uhapsen a daaa nema drzave ko da ga kazni, jos se usudi da Tijanicu otvoreno preti. Jadna Srbijo koji sve kvislinzi vladaju.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online