Četvrtak 9. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Četvrtak 09.08.2012.
02:36
Press A

Šutanovac: Ne znam zašto me progone

Agencija za borbu protiv korupcije podnela je u sredu Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu krivičnu prijavu protiv bivšeg ministra odbrane Dragana Šutanovca zato što nije prijavio imovinu.

Dragan Šutanovac: Nisam naivan da dozvolim da me bilo ko dovodi u vezu sa nezakonitim poslovima
 

Agencija je, kako se navodi u njenom saopštenju, utvrdila da bivši ministar odbrane nije prijavio da su on i njegova supruga stekli vlasništvo po 1/10 idealnog dela stana od 63 kvadratna metra u Skerlićevoj 20 na Vračaru.


Šutanovac je za “Pres“ poručio da će se oglasiti tek kada dobije sadržaj te prijave, jer još ne zna šta piše u njoj.


- Kada dobijem prijavu i upoznam se sa sadržajem, daću komentar. Sarađivaću sa nadležnim državnim organima u svakom pogledu - izjavio je potpredsednik Demokratske stranke.


On je, inače, već govorio o izgradnji zgrade u Skerlićevoj ulici u Beogradu.


- Tačno je da sa još devet investitora učestvujemo u sufinansiranju izgradnje zgrade u kojoj nameravamo da živimo. Jedan od tih stanova biće naš dom pošto nemamo rešeno stambeno pitanje - izjavio je Šutanovac.


Nisam naivan

On je objasnio da će sa suprugom Marijom novac obezbediti iz kredita, ušteđevine i prodaje njenog devojačkog stana. Za izgradnju umesto kupovine odlučio se, kako je rekao, zato što je takva opcija 40 odsto jeftinija.


Šutanovac je objasnio da je prihvatio da učestvuje u izgradnji stana jer mu je to povoljnije nego da kupuje gotov stan na tržištu.


- Ne znam sada o kolikoj se sumi tačno radi i kolika je kvadratura stana, ali ćemo za to uzeti kredit. Supruga ima dobru platu i moći ćemo to sebi da priuštimo. Svu dokumentaciju u vezi s tim ću dostaviti, u skladu sa zakonom, nadležnim organima, odnosno Agenciji za borbu protiv korupcije - istakao je bivši ministar odbrane, i naglasio da je sve rađeno prema zakonu.


- Nisam naivan da dozvolim da me bilo ko dovodi u vezu sa nezakonitim poslovima dok rešavam stambeno pitanje i obezbeđujem prostor u kome će da žive moja deca - rekao je Šutanovac.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 09.08.2012. 02:49
Znas, znas i to vrlo dobro. Vasa kriminalna masinerija tokom ovih godina mo biti raskrinkana. . A vam je u interesu sada da se bolje sami uhpsite nego da vas drugi hapsi. Kako vas nije stid .
Četvrtak 09.08.2012. 06:46
zapeo on nisam ja naivan da me dovode u pitanje sa nezakonitim radnjama pa nisam .....neka mu neko kaze da su ga vec doveli u pitanje....a ne zna koliko mu kosta stan...pazi ti te izjave covece..ej bre i taj je bio ministar ni manje ni vise nego odbrane bre...nije decko ocekivao da ode u opoziciju pa ga uvatili u sred posla...papucar jedan vadi se na zenu, kaze ima dobru platu...izgleda da se dobro placa izdaja zemlje...docice sve na svoje mesto samo polako...
Četvrtak 09.08.2012. 11:00
Jadni, siromašni Šutanovac. Tačno ti ga žao.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online