Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Subota 02.06.2012.
14:54
Smedia A

Makedonci na Dedinju tražili pare od Pinka

Željko Mitrović ne duguje samo učesnicima rijalitija "Dvor" i bolenoj devojci za koju su poznati plesali, već i zaposlenima na svojim televizijama, a u najgorem položaju su radnici iz makedonske TV Pink 15. Oni su juče organizovano došli u Beograd i ispred zgrade "ružičaste televizije" na Dedinju održali protest.

Makedonci pred zgradom Pinka na Dedinju

Makedonci su se pojavili u ružičastim majicama, na leđima su imali ispisano "Mitrović 8", pošto im duguje osam ličnih dohodaka, a napred su bile poruke "Željko, boli te za jahtu, nas za plate" i "Ružičasta imperija = ružičasta mizerija".

"Došli smo ovde da otvorimo oči srpskim građanima, da i oni shvate da Željko Mitrović nije onakav kakvim se predstavlja! On je lažov! Željko nam je lepo sročio da smo mi krivi za neuspeh televizije, a nikad nismo imali reklame jer nikad nismo ni imali marketinški tim", rekla je Tijana Stojanović, sada već bivši prevodilac na televiziji Pink 15, a protestima Makedonaca pridružili su se i zaposleni na beogradskoj televiziji Avala, čiji je Željko Mitrović manjinski vlasnik.

U skopskoj ogranku "ružičaste televizije" bilo je čak i potezanja vatrenog oružja!

"O neprofesionalizmu i krajnjem diletantizmu u radu TV Pink 15 govori i samovolja pojedinih ljudi, kojima je bilo dozvoljeno šokantno ponašanje u prostorijama televizije i pretnja pištoljem jednom od zaposlenih u TV Pink 15 u Skoplju, o čemu je informisana i policija", rekla je jedna od bivših zaposlenih na TV Pink 15.

"Stav 'Pink medija grupe' je jasan. Emitovanje programa u Makedoniji je prekinuto pre 15 dana i u toku su pravne radnje u skladu sa zakonima Makedonije. Radnici TV Avala su, grubo rečeno, promašili adresu na kojoj treba da traže svoja zaostala primanja, jer Željko Mitrović ima manje od pet odsto udela u ovoj televiziji", saopšteno je, između ostalog, iz PR tima Pinka.

POVEZANE VESTI

Subota 02.06.2012. 15:04
Ako Pink propadne,narod ce postati duboko depresivan zbog turskih serija,,,, i gologuzih pevaljki.
Subota 02.06.2012. 16:09
Čuvena Šojićeva...."pare nisu problem...para nema Đoleeeee!"
Subota 02.06.2012. 17:42
Da vama nešto kaže čika Čvoravi ; bilo kako bilo Pink je jedina televizija koja nam je pomogla da prođemo grozne 90-te i još gore novomilenijumske godine sa znatno manje Bensedina i ostalih bombonica , ovi ostali su klackali između šunda i neke kulture. Mada je danas diskutabilno šta je kultura a šta koketiranje sa istom. Tako da , samo napred Mitroviću - zabavljaj narod kad im nije ništa drugo preostalo ! Ajd uzdravlje ! Ojsa !
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online