Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Subota 02.06.2012.
10:02
telegraf.rs A

Milka Forcan na čelu tajne organizacije?

Srbija će uskoro dobiti svoj ogranak Trilaterale, saznaje Telegraf. Najmoćnije tajno društvo savremenog sveta, koje okuplja uticajne i bogate ljude iz sfere politike i biznisa, nedavno je dalo dozvolu da se na teritoriji Srbije, tačnije u Beogradu, formira njihova podružnica. Glavna prepreka, status kandidata za EU, nedavno je otklonjena, tako da su svetski moćnici odlučili da Srbiji daju zeleno svetlo.

Milka Forcan
 

- Pregovori oko osnivanja ogranka Trilaterale traju već nekoliko godina. Kada je Srbija dobila kandidaturu, nestala je i poslednja prepreka za to i prešlo se na realizaciju projekta “Trilaterala u Srbiji”, otkriva za Telegraf.rs sagovornik, odlično upućen u čitavu priču.

Trilateralu osnovali Bžežinski i Rokfeler

Trilaterala, tačnije Trilaterarna komisija, postoji od 1973. godine, kada je osnovana na inicijativu Dajvida Rokfelera i Zbignjeva Bžežinskog. Članstvo se od tada okuplja jednom godišnje, gde elitni pojedinci razmatraju mogućnosti pokretanja svetske ekonomije, podsticanje ekonomskog razvoja, smanjenje siromaštva…Trilaterala je osnovana sa ciljem da okupi vrhunske političke i poslovne lidere sveta, koji bi kroz saradnju rešavali ključne probleme na svetskom planu.

On kaže da je Trilaterala već neko vreme aktivna u Srbiji, i to posredno, preko nezavisnog naučno-istraživačkog društva “Ist Vest Bridž” (East West Bridge), koje je nastalo sa ciljem regionalne saradnje i promovisanja reformi kako bi Srbija što pre postala članica Evropske unije.

Izbor Telegrafa kaže da se još ne zna ko će rukovoditi srpskim ogrankom ove moćne organizacije, ali ističe da se ime Milke Forcan najčešće pominje u izveštajima.

- Milka Forcan je od prvog dana bila najaktivnija u dovođenju Trilaterale u Beograd. Iz tih razloga je i formiran “Ist Vest Bridž”, gde je ona imala ključnu ulogu, konstatuje naš izvor, koji na pitanje kakve bi koristi mogla da ima Srbija od Trilaterale, kaže:

- Srbija već dugo ispašta zato što nema nikakvog kontakta sa onima koji kreiraju globalne tokove i svetsku politiku. Ovako će biti mnogo bliža centrima svetske moći i biće na vreme upoznata sa odlukama koje se tamo budu donosile. Ne treba očekivati ništa preko noći, govoriti o nekakvom uticaju koji bi mogli da imamo na te odluke, ali je svakako značajno učiniti taj prvi korak.

POVEZANE VESTI

Subota 02.06.2012. 10:20
Да човек не поверује недавно масони сад ова трилатерала, у Србији је постало тренд бити издајник и страни плаћеник, нема разлога да се то крије кад се промовише на позитиван начин у свим медијима. ШТА СУ ОВЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ УРАДИЛЕ У КОРИСТ СРБА? Познато је њихово антисрпско деловање као и резултати!
Subota 02.06.2012. 10:12
1.Govore o organizaciji sveta, a posle dolazi deo o PREPRECI-davanju status KANDIDATA u EU.Valjda o tome da li da udjemo u krug kolonijalista ili fasista, posto se sad iz slabosti drze skupa jer statak bivseg porobljenog sveta jaca. 2.Gde se sklonio intelekt kad moze ovako sta da se prodaje narodu? Otvoreni sastanci za javnost Masoni, Bilderberg, Trilaterala....to bi trebali da budu ljudi kao ti senke..
Subota 02.06.2012. 10:54
''Тајне организације'' и њихова дела су тако бенигна да су ТАЈНЕ и скривене од очију јавности.Масони, Ротаријанци а сада ови...о њима се пише као о неком скупу другара који се, ето, понекад скупе, попију коју и проћаскају. Није тако. То су групе утицајних људи који покушавају да утичу на политику и економију земље ван институција, користећи лично богатство и везе, заобилазећи легалне институције - као и свака криминална група. Ово је само један од батаљона армије ''Новог светског поретка'', који се мора похапсити, разоружати,затворити.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online