Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Ponedeljak 14.05.2012.
20:55
Beta A

RTS: Nikolić nas izvređao u našoj emisiji

Kolegijum Radio televizije Srbije ocenio je danas da je predsednički kandidat Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić u emisiji "Reč na reč" izneo niz optužbi i neistina o radu RTS-a i zloupotrebio profesionalizam voditelja.

Tomislav Nikolić u emisiji "Reč na reč"

U saopštenju Kolegijuma RTS-a navodi se da je netačna Nikolićeva izjava u jučerašnjoj emisiji "Reč na reč" da je u programima te medijske kuće "vređan, napadan i dovođen u neravnopravni položaj" u odnosu na drugog predsedničkog kandidata Borisa Tadića.

Takođe se navodi da je bez osnova optužba da je RTS zabranjivao reklamne spotove uzajamno negativnih kampanja kandidata, i dodaje da je od svih stranaka i kandidata traženo da njihovi spotovi ispunjavaju zakonske odredbe.

"Ocene međunarodnih posmatrača, domaćih institucija i stručnjaka, ukazuju na profesionalni rad RTS, striktno vođenje računa o ravnopravnom tretmanu kandidata i jednakom broju gostovanja u našim emisijama", navodi se u saopštenju.

RTS saopštava i da "sa dubokim žaljenjem ali bez ikakvog straha prima pretnju kandidata Nikolića da će, ako bude izabran za predsednika, davati naloge kako će se uređivati i voditi program RTS-a".

U saopštenju se navodi da je RTS sedam godina zaredom najgledanija srpska televizija i da svoj program "proizvodi sa najmanjim finansijskim sredstvima od svog postanka".

Nikolić je sinoć, kao predsednički kandidat pred drugi krug izbora 20. maja, gostovao u emisiji RTS-a "Reč na reč".

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 14.05.2012. 21:03
Ma nista vam Toma nije rekao ! Lazovi ste bili lazovi i ostali.Viste javni servis borisa tadica i DSa.Vi ste crna rupa u medijima Srbije .E to ste vi.
Ponedeljak 14.05.2012. 21:07
RTS saopštava i da "sa dubokim žaljenjem ali bez ikakvog straha prima pretnju kandidata Nikolića da će, ako bude izabran za predsednika, davati naloge kako će se uređivati i voditi program RTS-a". To, za vas nece biti nista novo, jer ste vec uigrani da radite svakakve podlosti i prljavstine.
Ponedeljak 14.05.2012. 21:15
Cudo da nisu pomenuli Dzesiku pred kojom stoje mirno i koju Saper pusta na njih u slucaju da ne poslusaju ko, kada i gde treba da se pozove, sta sme a sta nesme da se prica, kao na primer sada kada o oceklednim dokazima o neregularnosti kradji izbora koje iznosi jedan pokret ne sme da se kaze ni rec. OBJEKTIVNI, PROFESIONALNI I CESTITI NOVINARI NA CELU SA DIREKTOROM TIJANICEM I UREDNIKOM INFORMATIVNOG PROGRAMA NENADOM LJ... Neka stave prst na celo i razmisle da svojim (ne) delovanjem i prikrivanjem kradje postaju saucesnici u toj kradji i kad dodje vreme da se za to odgovara ne gine im sudbina nekih njihovih kolega iz Slobinih i Mirinih dana. Padinjak Bato pa tamo uredjujte Zatvorsku hroniku
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online