Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
18
Sreda 11.04.2012.
11:52
Beta A

Albanske i kosovske zastave u Končulju

Na gotovo svim kućama u selu Končulj u opštini Bujanovac, koje nastanjuju isključivo Albanci, istaknute su zastave Albanije i Kosova, potvrdio je danas lider Pokreta za demokratski progres (PDP) Jonuz Musliju i dodao da je reč o akciji povodom lokalnih izbora. U Končulju živi oko 2.000 stanovnika.

Zastave Albanije i Kosova u Srbiji - navodno, deo predizborne kampanje
 

Musliju, koji je i predsednik Skupštine opštine Bujanovac, za agenciju Beta je izjavio da su zastave u Končulju od sinoć istaknute na svim kućama članova i simpatizera PDP, u organizaciji omladine te stranke, u okviru predizborne kampanje za lokalne izbore.


"Na svakoj kući člana ili simpatizera Pokreta za demokratski progres istaknute su zastave Albanije i Kosova, a u Končulju drugih partija nema. U Končulju žive Albanci, pa su zastave koje su istaknute oznaka našeg nacionalnog identiteta, a ujedno i poziv biračima da u što većem broju izadju na izbore", kazao je on.


Končulj, koji je u neposrednoj blizini istoimenog prelaza sa Kosovom, važi za tradicionalno uporište Pokreta za demokratski progres, koji je druga po veličini partija u SO Bujanovac.


"Zastave će ostati na kućama do izbora 6. maja", kazao je Musliju. PDP će nastupiti i na parlamentarnim izborima gde će biti u "Koaliciji Albanaca preševske doline" sa još tri albanske partije.

POVEZANE VESTI

Sreda 11.04.2012. 11:57
pasaluk,ne interesuje ni jug,ni ostale regione.glavno je da oni zive u izobilju i kupe kajmak,tj poreze.a drzava sto se rusi na temeljima,to svinja sa dedinja ne daje ni pet para;
Sreda 11.04.2012. 13:06
A i posle toliko minusa sto ste mi lupili ovde, zbog mog komentara....Izgleda da sam se grdno prevario....Ima nasih ovde itekako Divljih. Nazalost!! Gde pise u Ustavu koju covek zastavu sme da stavi na svoju kucu. Gluposti. Ma i zabole me, ali ste mi ovde jako simpaticni a nekad i smesni, svojim neznanjem. Samo nesto kukate, sve vam smeta...ali u suprotnom uvek hocete svugde svoja prava, a i da budete u pravu. Cim neko nije istg misljenja, nevalja. Sve bre zive Komunjare ovde.
Sreda 11.04.2012. 15:24
Жута хунта (наследник ЦК КПЈ и због праксе, водећих мислилаца и по броју људи потеклих из редова ''црвене буржоазије'') није способна да реши ни један, једини проблем ове земље, већ само ствара нове и тако ће наставити. Преузела све ингеренције и власт државе и преместила у свој централни комитет, као и апсолутну контролу медија - филтрирање информација и селективност су фасцинантне.Узурпирајући сву државну власт и концентришући моћ у својим невештим и грамзивим рукама (замењујући државу) оставила је Србе и Србију на ветрометини и ту не помаже ништа док се жута хунта и прирепци не развласте и врате се ингеренције држави, а хиљаде узурпатора се не нађе иза решетака - ...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online