Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Petak 06.04.2012.
15:36
Kurir A

Srpske babe neće Krkobabića

Na adresu Jovana Krkobabića uskoro će stići tužba - Ljubinka Mićanović (64) iz Kostajnika, sela kraj Krupnja, neće mu oprostiti što joj je, kako kaže za "Kurir", poturio člansku kartu PUPS-a! I to ne samo njoj već, kako tvrdi, i polovini sela.

Krkobabić hoće sve penzionere u svojoj stranci

Baka Ljubinka neće ni da čuje za Krkobabića, a ni njegovo izvinjenje joj, kako kaže, ništa ne vredi.

"Donela mi pre neki dan komšinica Draga neku karticu s mojim imenom, kao da sam se učlanila u PUPS. Donela Draga kartice za celu okolinu. A ja nikad u životu ništa nisam ni potpisivala niti bila član neke partije. Uuu, što sam se iznervirala! Ko je njima dao moje podatke", priča baka Ljubinka. Dodaje da se "jedino upisivala u knjigu u Udruženju penzionera, kad je plaćala članarinu".

"Dobila i Dušanka, i ova Ljubica dole... Što je najgore, dobili su i mrtvi. Strašno", zaprepašćeno će Ljubinka. Kaže da se pomalo plaši da joj sad ne ukinu i tu pomoć koju ponekad dobije iz udruženja. A Krkobabić joj se, dodaje, uopšte ne sviđa.

"Ako je iko kriv, on je, i to za sve! Nikad se ne bih učlanila kod njega", ogorčena je Ljubinka.


Njena komšinica, 81-godišnja baka Draginja Nestorović, koja je celom selu i podelila članske kartice jer su kod nje stigle, kaže da je učlanjen i njen pokojni suprug, koji je preminuo pre dve godine!

"Uplaćivala sam članarinu za Udruženje penzionera, pokušala sam da dobijem neku banju, pošto daju za one s malim penzijama. Ja uplaćivala, ali nisam za taj PUPS. I oni poslaše karticu mom pokojnom mužu, a meni nisu. Ja, more! A on sad treća godina kako je umro. Doneli oni sve te kartice na moju adresu, a ja podelila. Ima, more, dvadesetak", priča ona.

PUPS izgleda ovih dana vrši masovnu registraciju članova u svoju partiju, ne pitajući pritom da li penzioneri i hoće kod njih. Na Novom Beogradu im se desilo da su učlanili mrtvu ženu, koja za života nije ni stigla da postane penzioner. U Čačku se jedan bračni par opasno posvađao jer im je na kućnu adresu stigla članska karta sa supruginim imenom.

"Hoćemo u banju, ne u stranku!"

 

Baka Draginja pita i koji je Krkobabićev broj telefona i kako može doći do njega.
"Da ga ja pitam kako da dobijem neku banju. Ma, nek taj Krkobabić, čije ime ne umem ni da izgovorim, pošalje neku paru u kovertu za nas penzionere, a ne te neke kartice. Kad on vodi tako računa o nama i šalje nam kartice, nek pošalje malo para. Neću ja da ga tužim, al’ da mi da neku banju. I glasaću za njega ako treba", smeje se baka Draginja.

Petak 06.04.2012. 17:12
Drzavu moraju voditi ozbiljni a ne senilni ljudi... Ovaj vise ne zna dali je pošao ili dosao...bruka..
Petak 06.04.2012. 19:50
Čim su Bakice saznale da mu Krkobabić nije zanimanje nego samo prezime,digle dževu,hoće da ga vrate u muzej,gde mu je i mesto.
Petak 06.04.2012. 20:28
Posle one terevenke u Zajecaru (docek-staracki dom), prezive on jedva, zahvaljujuci helihopterom do VMA i infuzijom.Sad valjda zuri da skupi do izbora glasace, pa ko prezivi - pricace.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online