Četvrtak 23. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Subota 10.03.2012.
19:32
Beta A

Kalanović: Jaki regioni uz jakog premijera

Članica Predsedništva Ujedinjenih regiona Srbije (URS) Verica Kalanović izjavila je danas će se URS zalagati da Srbija na predstojećim izborima dobije jakog premijera i Vladu koja će za cilj imati razvijanje svih regiona Srbije.

Članica Predsedništva Ujedinjenih regiona Srbije: Verica Kalanović
 

"Zalagaćemo se za to da Srbija dobije jakog premijera i jaku Vladu. Premijera koji će donostiti odluke hrabro, odlučno i brzo", kazala je Kalanović na sastanku sa izbornim štabovima URS-a u Beogradu.

Ona je istakla da politika borbe URS-a za jake regione u Srbiji nije borba protiv Beograda.

"Odavde želimo da pošaljemo poruke da jake regione vidimo i na istoku, zapadu i jugu Srbije" istakla je ona.

Kalanović je istakla da su osnovi političkog programa URS-a uz decentralizaciju zemlje i jačanje opština i gradova, borba za boljitak svakog čoveka i jačanje privrede.

Kalanović je ocenila da su, uz dobijanje statusa kandidata za članstvo Srbije u EU i predstavljanje Fijatovog modela na sajmu automobila u Ženevi, za građane Srbije bitni i predstojeći izbori.

"Sigurna sam da će jednog dana biti spojeni i jednog dana u ovoj godini biti održani zajednički izbori i za predsednika republike, za parlament i za lokalne skupštine opština i gradova", dodala je ona.

Kalanović je istakla da su predstojeći izbori suštinski, za opredeljenje građana Srbije da li će da izađu iz krize sa završenom tranzicijom i jasno sprovedenim reformama.

Obraćajući ći se okupljenima, Kalanović je navela da će se na predstojećim izborima URS boriti za budućnost svakog građanima Srbije i njegov napredak.

"Tražim od vas da dođete do svakog čoveka, jer želimo da čujemo šta misli o tome što mi predlažemo za naredni period, koji su njihovi problemi i kako vide svoju ulogu u tome", dodala je Kalanović u delu sastanka koji je bio otvoren za javnost.

Izborni štabovi URS-a su u delu sastanka koji je bio zatvoren za javnost odlučivali o organizaciji i načinima na koji će sprovoditi izbornu kampanju.

POVEZANE VESTI

Subota 10.03.2012. 19:45
URS=G17= LAZ O 1000 E.
Nedelja 11.03.2012. 02:01
Ako misli na njihovog kandidata onda daleko im lepa kuca . Covek koji je vec bio i pred nasim sudom i sa kojim je vodjen spor oko Galenike zbog malverzacija. Gde bre pronalazite ove lopove da mi je znati taj cak nije ni nas drzavljanin UZASSS!!!
Nedelja 11.03.2012. 07:55
Sad kao teško je pogoditi kga oni žele za premijera-spasioca.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online