Ponedeljak 13. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Petak 30.12.2011.
12:57 >> 13:28h
Vestionline A

Političari nam žele dosadniju istoriju i da se rađaju bebe

Premijer Srbije Mirko Cvetković čestitao je danas građanima Srbije novu 2012. godinu, i poželeo im lično zdravlje, sreću i uspeh. Cvetković je građanima poželeo i da smognu snage i energije "kako bi zajedno napravili bolju Srbiju". Ivica Dačić je poželeo srpskom narodu "malo dosadniju istoriju" i da nemamo posla sa policijom, a predsednica skupštine Slavica Đukić Dejanović da nacija raste i rađa se što više beba.

Ivica nam želi da se ne kačimo sa policijom

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić poželeo je svim građanima Srbije i srpskom narodu da u 2012. godini imaju "malo dosadniju istoriju" nego što su je imali do sada i ocenio da je vreme da se završi sa politikom pritisaka i ucena prema Srbiji.

"Očekujem da nađemo neki istorijski kompromis između onih koji imaju drugačije ili suprotne stavove, koji se kose sa našim. Da nađemo neko kompromisno rešenje, a kompromis je dogovor u kome svako dobije po malo od onog što nije želeo", naglasio je Dačić.

On je ocenio da je najvažnije da se zadrži mir i da se sva pitanja rešavaju na miran način, "jer je građanima Srbije i našem narodu bilo previše razaranja i previše je žrtava bilo u našoj istoriji".

Ministar je građanima uz čestitke za Novu godinu, božićne i ostale praznike u januaru, poželeo da imaju "što manje posla s policijom" i da nemaju potrebe za policijskim intervencijama.

Slavica Đukić Dejanović želi da pravimo bebe

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović poželela je građanima Srbije, u ime poslanika i zaposlenih u parlamentu, ličnu sreću, zdravlje i više posla.

"Poželela bih da što više naših građana živi od svog rada, da se poveća uposlenost i da se rađa što više beba", rekla je Slavica Đukić Dejanović.

Tomislav Nikolić želi da se građanima vrati osmeh na lice

Predsednik Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić poželeo je građanima Srbije da im 2012. godina bude makar malo bolja od ove, "koja je bila veoma teška i prepuna iskušenja", podsećajući da je naredna godina izborna, što znači mogućnost da biraju.

"Građanima Srbije želim da makar malo bolje žive, da ne strepe od sutrašnjice, da se makar malo vrati osmeh na lice, da svaka mlada porodica počne da razmišlja o dobijanju deteta. Ako SNS u tome bude mogla da im pomogne, smatraću svoj život ispunjenim", rekao je Nikolić.


Prema njegovoj oceni, ovo je bila godina izneverenih očekivanja, u kojoj je građanima mnogo obećavano, i u kojoj nije dobijen status kandidata za članstvo u Evropskoj uniji. Nikolić je izrazio uverenje da će vlast, zbog toga, naredne godine na izborima da stigne kazna.
 

Evropske plate i vrednosti građanima želi Vuk Drašković

"Građanima Srbije u Novoj godini želim preokret, koji i oni sebi žele, da Srbija konačno prihvati evropske vrednosti života ljudi i njihovih porodica", poručio je u novogodišnjoj čestitki predsednik Srpskog pokreta obnove (SPO) Vuk Drašković.


"Da evropska zaposlenost, zarade, slobode i solidarnost postanu temelj naše državne politike", naglasio je Drašković.

Petak 30.12.2011. 14:10
isssss ZUTA KUGO,,,,SRBskom narodu ne treba bolja novogodisnja cestitka i zelja nego da vi bestraga nestanete.
Petak 30.12.2011. 13:41
Neće tu biti dosadnije istorije, dok god se u političkim vestima pojavljuju desetinama godina ista prezimena.
Petak 30.12.2011. 14:19
Da ste iskreni u dobronamernim zeljama za gradjane Srbije, treba im pozeleti da u NG udju bez vas!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online