Utorak 14. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Petak 23.12.2011.
08:32
Smedia A

"Političari koji misle samo na sebe kratko traju"

Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma kaže da će 2011.godinu pamtiti po "prevari Međunarodne zajednice", ali i po oceni građana koji ga doživljavaju kao jednog od najpopularnijih političara u Srbiji. Za čitaoce S media portala i Radija S Palma je ispričao vic o dva ministra.

Dragan Marković Palma: Sebi ne želi ništa, a Zoo vrtu jednog slona

"U Novoj 2012. želim svim građanima da budu živi i zdravi. Šta želim sebi? Ja sam u trećem planu, moram da mislim na građane. Političari koji misle samo na sebe ne traju dugo", rekao je za "Smedia" lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

On otkriva da će godinu za nama pamtiti po "prevari međunarodne zajednice i EU koje su obećale Srbiji da će dobiti status kandidata".

"Svi su govorili da je Srbija ispunila svoje obaveze, svi relevantni faktori dali su izveštaje da je Srbija sve svoje obaveze ispunila. Zaboraviću na ovo tek u martu, kada dobijemo status kandidata", kaže Palma.


Lider JS-a ne krije zadovoljstvo što su ga, kako kaže, "građani Srbije ocenili visokom ocenom". "Ocenom od jedan do pet imam najmanje negativnih ocena od svih političara u Srbiji!", ponosan je Palma.


Gradonačelnik Jagodine smatra da će godina pred nama, na žalost, biti ekonomski nepovoljna, ali ne zato što je vlada loše veš što "stiže drugi udar svetske ekonomske krize".

"Žirafa popularnija od Tadića i Josipovića. Sada nam treba slon"

 

Palma je otkrio da bi sve popularnijem Zoološkom vrtu u Jagodini "dobrodošao" jedan slon. "Ali neću da se o tome piše kao o žirafi", rekao je on.
Na konstataciju kako bi možda bilo relaksirajuće da se građani bave tako laganim temama umesto teškim, poput Kosova ili kako preživeti sutrašnji dan, Palma je rekao: "Ali tri meseca je žirafa bila glavna tema, na trećoj strani štampe, a za njom, na četvrtoj strani Boris Tadić kako je bio u poseti Ivi Josipoviću!"

Petak 23.12.2011. 09:08
Čovek sa mnogo "bisera". Da li je ikada kod nas postojao političar koji prvenstveno nije mislio na sebe, neki novi Gandi?
Petak 23.12.2011. 10:49
Palmice evo ja ti zelim u novoj 2013. da smrsas 100 kg. a to sto SRBija nije dobila status u EU krivi su politicari, jer su opljackali SRBiju,,,a sirotinja je i Bogu teska...prestanite pljackati,pa se onda mozete nadati kandidaturi.dakle debeli,to ti je sva filozofija.
Petak 23.12.2011. 10:56
Daaaaa, kako da ne. Pa vidim i po njemu da nemisli samo na sebe. Mnogo je smrsao koliko daje drugima. Tesko onom ko vama veruje.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online