Subota 11. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 06.12.2011.
08:01
Alo! A

Legija se razvodi

Maja Luković (38), bivša supruga Milorada Ulemeka Legije (43), sa kojom ne živi 13 godina, hoće i zvanično da se razvede od njega, piše beogradski “Alo!“. Legija i njegova prva žena treba da, osim građanskog, raskinu brak i pred Bogom, jer su se 1994. venčali u Sabornoj crkvi u Beogradu.

Milorad Ulemek Legija i Maja Luković
 

Da prva Legijina supruga, koja živi u Kanadi, želi da ozvaniči raskid braka potvrdila nam je i njena majka Zorica.


- Maja je htela da se odavno razvede, ali u vreme kada je Milorad uhapšen niko od advokata u Beogradu nije hteo da je zastupa kada je čuo čija je supruga. Verujem da za to sada nema smetnji, pa će Maja prilikom sledećeg dolaska u Srbiju da angažuje advokata za razvod - rekla je za “Alo!“ majka Maje Luković.
 

Ljubav sa ratišta

 

Legija i Maja Luković upoznali su se u Erdutu, na hrvatskom ratištu, kada je došla sa ekipom kanadske TV, za koju je radila kao prevodilac. Ljubav je uskoro krunisana brakom, a Maja je u Srbiji radila kao novinar. Izvori bliski tom paru kažu da je želela da sa Legijom život nastavi u Kanadi.

Legija sa Majom ima trinaestogodišnju ćerku, koja ga je sa majkom posetila nekoliko puta u zatvoru.


- Legijina prva supruga se porodila u Kanadi. Inače, Legijina ćerka iz prvog braka mnogo liči na njega. Lepa je i divna devojčica, a bavi se plesom i glumom. Legija joj finansijski pomaže koliko može - kaže izvor blizak prvoj Legijinoj supruzi.


Kako saznajemo, porodica Legijine prve žene imala je velike neprijatnosti kada je on optužen za ubistvo srpskog premijera Zorana Đinđića.


- Tada su kanadski novinari opsedali njihovu kuću u Torontu, a čak su i Legijinu ćerkicu krišom snimale neke tamošnje televizije. Njena porodica je kasnije od njega tražila da više ne koristi njihovo porodično prezime, što je on i učinio - priča naš sagovornik i demantuje spekulacije da je Ulemek prezime Luković uzeo iz poštovanja prema bivšem tastu, već da je to učinio jer se u “crvenim beretkama“ nalazio mladić sa istim prezimenom.


Legija i Maja su se razišli kada je ona 1998. otišla u Kanadu kod svojih roditelja. Tamo se i porodila, a ubrzo je pukao njen brak sa Ulemekom, koji je nedugo zatim počeo da živi sa Aleksandrom Ivanović, udovicom ubijenog Nebojše Đorđevića Šuce. Iz veze sa Aleksandrom, Legija ima tri ćerke, a prihvatio je i njenog sina iz prvog braka.

Tražila da ćerki kupi stan

 

Kako piše “Alo!“, prva Legijina žena tražila je od njega da prvoj ćerki kupi luksuzni stan u Beogradu. Međutim, on joj je rekao da nema para za tako nešto i predložio da im kupi stan u izgradnji.

POVEZANE VESTI

Utorak 06.12.2011. 11:03
Батице, излази из 'апса хитно јер за тебе има посла преко главе. Ови што те оптужују, чак и да су у праву, гори су милион пута. Отвори сезону лова на крупну "дивљач"
Utorak 06.12.2011. 09:02
Човјек је схватио на вријеме како треба сарађивати са медијима.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online