Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 14.11.2011.
16:44
Beta A

SPO: Uskoro odluka o statusu Srećkovića

Potpredsednik Srpskog pokreta obnove (SPO) Žika Gojković rekao je danas da će se uskoro odlučivati o eventualnom isključenju potpredsednika SPO i ministra vera i dijaspore Srđana Srećkovića iz stranke zbog nesprovođenja politike stranke.

Srđan Srećković

"Ako dođe do smene Srećkovića, ne mogu da kažem tačno kako će se sve to odraziti na Vladu Srbije. U nekoliko meseci, koliko je ostalo Vladi, ne bismo tražili ministarsku poziciju za sebe, jer se o tome nije razgovaralo", kazao je Gojković novinarima u Skupštini Srbije.

Prema njegovim rečima, sudbina Srećkovića biće plod razgovora predsednika SPO Vuka Draškovića i predsednika Demokratske stranke Borisa Tadića u narednih nekoliko dana. Gojković je istakao da SPO neće učiniti ništa što bi narušilo kontinuitet Vlade i skupštinske većine.

On je naveo da je na jučerašnjoj sednici Predsedništva SPO koja je trajala šest sati svako ko je želeo mogao da raspravlja o zaključcima, među kojima je i onaj da SPO ne podržava gubitničku politiku prema Kosovu.

"Na kraju krajeva oni (zaključci) su prepisani iz programa stranke", kazao je Gojković i naveo da je Srećković već upozoren da je obavezan da se drži stranačke politike, a da je juče na sednici Predsedništva SPO bio protiv zaključaka.

Gojković je naveo da o isključenju Srećkovića iz stranke može da odluči Predsedništvo SPO, a ne isključivo Glavni odbor kako to tvrdi Srećković.

Gojković je naveo da je tačno da Glavni odbor SPO nije raspravljao o koaliciji "Preokret" i saradnji sa Liberalno demokratskom partijom. 

Ponedeljak 14.11.2011. 18:35
вуК је једна папуча која вири испод Данине сукње, он се пита у својој кући колико и ми, иначе класичан манипулант који је милионе гласача жедне преко воде превео и довео најјачу странку у Србији до клуба даниних рођака, црногорских бизнисмена и пропалих књижевника, толико о његовој странци. Срђан је наочит политичар који се бави политиком и он од тога живи, тако да ће се негде већ удомити.
Ponedeljak 14.11.2011. 17:06
Pa valjda stranacke politike treba da se drzi pre svega predsednik stranke, sto u ovom slucaju nije.A Sreckovicu je i bolje da ide sa broda koji tone.
Ponedeljak 14.11.2011. 19:44
E samo fali jos da ovaj ciganin se odvoji i napravi stranku, da se odvaja od poreza za njegove predizborne aktivnosti...Vuce, gasi stranku i olovku u sake...Dokle bre vise...Jovic, Seselj,Velja...ko sve nije osnovao partiju iz SPO-a//
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online