Utorak 21. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Utorak 18.10.2011.
16:01
Vestionline A

Palma: Lažu, nisam kriv za povređivanje dece

Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma izjavio je danas da je nezgoda na gradskom stadionu u kojoj je lakše povređeno sedmoro dece bila veliki "šok", ali da neće dopustiti da se sve što se radi u Jagodini "izvrće ruglu".

Palma se još oporavlja od jučerašnjeg šoka

"Želim da pošaljem poruku svim roditeljima da je ono što se juče desilo za nas veliki šok, neočekivani šok, ali moramo to da podnesemo i da nastavimo dalje", rekao je Marković na konferenciji za novinare.

On je izrazio zahvalnost na razumevanju roditeljima povređene dece i i što nisu negativno reagovali.


Inicijativa mladih za ljudska prava optužila je Palmu da je zloupotrebio decu u političke svrhe proglasivši nedelju za radni dan, kako bi školarci bili primorani da izađu na ulice i pozdrave patrijarha Irineja. Koalicija Zajedno za Šumadiju takođe je optužila gradonačelnika Jagodine za zloupotrebu dece i 
pozvala je danas na odgovornost gradonačelnika Jagodine Dragana
Markovića Palmu zbog "zloupotrebe dece" u političke svrhe i "arčenja novca građana Srbije", posle jučerašnjeg incidenta.

"Najvažnije je da niko nije povređen i da su deca izašla iz bolnice i da već sutra mogu u školu", naveo je Marković dodajući da je jučerašnji događaj za njega "najveći šok od rođenja i da je pitanje koliko će dana proći da se od svega oporavi".

Gradonačelnik Jagodine je istakao i da se poslednjih mesec dana vodi žestoka kampanja protiv svega što, kako je rekao, radi taj grad.

"Neću dozvoliti lažovima da lažu i da predstavljaju sve što se radi u ovom gradu kao ružnu sliku. Nikada im neću dozvoliti i uvek ću ih demantovati činjenicama i argumentima. Poslednjih mesec dana neki pokušavaju da izvrgnu ruglu sve što se radi u Jagodini i jedva čekaju da se nešto desi kako bi to iskoristili za političke poene", naglasio je Marković.

POVEZANE VESTI

Utorak 18.10.2011. 16:15
koliko samo pokvarenosti ima u ovom drustvu..jedva cekaju Boze me oprosti da se nesto desi pa da pocnu da pljuju po ljudima koji su vise nego zasluzni sto se uopste nesto kulturno i lepo desava u ovoj Srbiji...Ja potpuno podrzavam ovog coveka u svim njegovim nastojanjima da odrzi tradiciju Srba da napravi red i kulturu i da one koji o tome pojma nemaju navede da malo na oci progledaju. To sto se desilo je sigurno jako neprijatno i hvala Bogu bez gorih posedica a onaj ko lupa da je Palma kriv za to je najgori licemer...nesposobnjakovici da bilo sta u drzavi pomere sa mrtve tacke napadaju to malo sposobnih i motivisanih ljudi...sramota...
Utorak 18.10.2011. 16:17
Nedaj se celavi (barem ne zbog ovoga) a deci da dodelis "odlikovanje" kako im prilici i to javno...barem po jedan Laptop.
Četvrtak 20.10.2011. 00:14
Desila se nesreca a vi bi odmah coveka da obesite i to javno.Svaka cast pojedincima koje reci upotrebljavaju.Hvala Bogu deca su dobro sledeci put vise paznje a radna nedelja LJUDI MOJI U EVROPI JE TO NORMALNO A VI HOCETE EVROPU
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online