Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
30
Utorak 23.08.2011.
16:50
Beta A

"Nisam političar da bih pobeđivao na izborima"

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je danas da nikada ne bi podržao političko rešenje koje bi moglo izazvati novu krizu na Balkanu i dodao da se na bavi politikom da bi pobeđivao na izborima, već prvenstveno da bi "ostavio dobre posledice iza sebe".

Predsednik Srbije Boris Tadić

"Ne mogu izbori biti opravdanje ili izgovor za nečinjenje i nemam na umu kao prvu stvar da pobedim na izborima. Prvenstveno se bavim politikom da bih ostavio dobre posledice iza sebe", rekao je Tadić na konferenciji za novinare s nemačkom kancelarkom Angelom Merkel koja je u poseti Beogradu.

Tadić je rekao da građani odlučuju o izborima, ali da je on više puta pred građane izlazio s "politikom za koju nije postojala velika verovatnoća da će doneti pravi politički rezultat".

"Nikada neću podržati nijedno političko rešenje za koje znam da će, možda ne sutra, ali za pet ili deset godina, uspostavljati nove krize na prostoru Balkana, dovoditi ljude u nove životne opasnosti, proizvoditi nove konflikte. Ne postoje političke okolnosti u kojima bih prihvatio takva rešenja", rekao je Tadić.

On je izrazio uverenje da je "moguće debalkanizovati Balkan u političkom smislu te reči, da je moguće Balkan učiniti prostorom na kojem je uspostavljen princip bezkonfliknsoti, odnosno minimizacije konflikta".

POVEZANE VESTI

Utorak 23.08.2011. 16:58
Ako dobro vidite, pogledaj sta ste ostavili iza sebe gosn predsednice!
Utorak 23.08.2011. 16:58
Kriza je tebi u glavi,a politikom se itekako baviš da DS ostane na vlasti kako bi jezuitske snage mogle da vladaju Srbijom,jer ti si njihov čovek,nijedan Srpski predsednik nni premijer,nebi dopustio da mu se od naroda pravi roblje,a ti uveliko pomažeš u tome,srozao si ovu državu samo zato što ti je učenje takvo,taj švabo što je bio danas kod tebe je ista sorta,pljuje ti po državi i narodu,a onda i ti izadješ i kapotvrdiš njene reči.Sramota nad sramotama za Srpsku državu i Srpski narod.
Utorak 23.08.2011. 17:05
"Nikada neću podržati nijedno političko rešenje za koje znam da će, možda ne sutra, ali za pet ili deset godina, uspostavljati nove krize na prostoru Balkana, dovoditi ljude u nove životne opasnosti, proizvoditi nove konflikte. Eto koliko ti sebe smatraš predsednikom,zemlja ti u ratu narod u bunilu i beznadju,komad teritorije pod okupacijom,a ti pričaš šta će biti za 10 godina,jebeš mi mater ako si ti normalan i ako nemaš neku žešću bolest.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online