Ponedeljak 20. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Četvrtak 16.06.2011.
16:41
Srna A

SRS: Zabraniti "Al Džaziru" u Srbiji

Srpska radikalna stranka upozorila je Republičku radiodifuznu agenciju (RRA) da ne sme da dopusti da Televizija "Al Džazira" emituje program u Srbiji kada kupi televiziju Avala pod uslovima pod kojima namerava da to čini.

Možete u "Al Džaziru" ako priznate nezavisnost Kosova 

Član Predsedničkog kolegijuma Vjerica Radeta ocenila je nedopustivim da ta televizija bude u rukama Gorana Milića, koji je direktor "Al Džazire" za Balkan.

Radeta je ocenila da "Milić neprestano vodi antisrpsku kampanju", istakavši da je još skandaloznije da je uslov za prijem novinara i voditelja na tu televiziju da prihvataju da je Kosovo država.

List "Pres" objavio je da je jedna od najvećih svetskih televizija "Al Džazira" ponudila vlasniku TV "Pink" Željku Mitroviću da im za 25 miliona evra proda Televiziju "Avala" i na taj bi preko nacionalne frekvencije u Srbiji išao program regionalne mreže "Al-Džazira" za Balkan, koja uskoro treba da krene sa emitovanjem.

Novinari iz Srbije, na audiciji za rad u ovoj televiziji u Sarajevu, moraju da odgovore na pitanje "da li je Kosovo država?".

Direktor "Al Džazire" za Balkan Goran Milić rekao je da nije upoznat sa planovima kuće da kupi deo beogradske Televizije "Avala", ali je potvrdio da novinarima u razgovoru za posao postavljaju pitanje u vezi sa statusom Kosova i Metohije.

Četvrtak 16.06.2011. 18:48
Boze mili, sveti i presveti!!! Pa postoji li iko u Srbiji da zaustavi ovo ponizavanje naseg naroda, i da jednom za sva vremena okrene novi list u toj drzavi??? Tacno!!! Postoji, ali njemu nedaju da izadje iz Haaga dok se svi ugovori ne potpisu, dok se ne prihvati nezavisnost Kosova i dok nasi vanjski neprijatelji ne izaberu sledeceg, najveceg narodnog neprijatelja za sledece izbore, te ga ustolice za narednih nekoliko godina!!! Kad ce ovom ponizavanju doci kraj???
Četvrtak 16.06.2011. 18:39
Al Jazeera na arapskom znači Poluostrvo i taman je dobro ime i za Arapsko i za Balkansko poluostrvo. Njihovo sedište u Dohi je predsednik Bush hteo da bombarduje prilikom akcije u Iraku koliko su ekstremno izveštavali muslimane. Amerikanci su ih bombardovali u Kabulu, ali oni teraju svoje sada kao spiker Al Kaide iz Libije. Ako dolaze u Srbiju znači da se u Monaku nešto sprema kod muftije. Niko u Srbiji osim Radikala ni repom da makne na ovu temu dok ne bude kasno.
Četvrtak 16.06.2011. 19:04
Док народ не уђе у Скупштину и премлати оне паразите,част изузецима, неће престати понижавање Србије.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online