Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Subota 21.05.2011.
20:10
Beta A

"Ne čekajmo da nam svet reši problem Kosmeta"

Potpresednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je danas da Srbija više ne sme da čeka da problem Kosova i Metohije rešava samo međunarodna zajednica.

Dačić brani Miloševića jer je branio Kosovo i Metohiju
 

"Međunarodna zajednica odugovlači i sve se dešava iza leđa Srbije, oni se nisu libili ni da priznaju nezavisnost Kosova suprotno rezoluciji 1244 koju su sami potpisali i koju, da nije zabranjivala secesiju, ni Milošević nikad ne bi potpisao", rekao je Dačić.

Srbija, prema njegovim rečima, mora staviti do znanja međunarodnoj zajednici gde su granice do kojih može da se ide i voditi računa o Srbima koji žive na Kosmetu. Dačić je istakao da Srbe sa KiM nije "pozvao ne seobu" već da smatra da se mora naći najbolje rešenje za njih i njihovu bezbednost.

"Šta hoće lideri drugih stranaka, nek daju oni svoj predlog, kažu stoji u Ustavu 'Kosovo je Srbija'. Pa što ste onda napadali Miloševića da je ratni zločinac kad je branio Kosovo, što ste ga oterali u Hag kad je branio Ustav svoje zemlje", rekao je Dačić.

POVEZANE VESTI

Subota 21.05.2011. 20:14
Resavas nam ti problem Kosmeta ovih dana banditu ljigavi!Ajde malo ucuti debilu monotoni!
Subota 21.05.2011. 20:40
Ал' си постао контрадикторан, стално потенцираш другу причу, да више ни сам не знаш шта хоћеш или знаш али упорно већ данима продајеш маглу. Као прво,то си требао рећи пре 10-так година док се "свет" којем ти толико безумно тежиш да се прикључиш и интегришеш није умешао своје прљаве прсте,закаснио си читаву деценију.Проблем Рашке душмани покренуше,на видику је,решавај га ..спречава те неко ?,изађи пред народ и реци ,ако не смеш пусти храбрије и способније,повуци се ,ћутање је саучесништво. Друго,нису отерали Милошевића лидери свих других странака,него они са којима се ти данас лижеш,садашњи СПС нема везе са оним изворним,и срећа твоја да њега нема иначе би ти ти чистио ципеле у ЦЗ-у одавно
Subota 21.05.2011. 20:41
Hoce li neko Dacicu okrenuti kalendar na mesec Maj. Ovo sto on prica je napisano u rezoluciji EU od 19 januara pre 4 meseca. Sta mu je odjednom otkad je cuo da su se sastali Tadic i Toma. Otpao iz kombinacije pa naprasno srbuje, nije sala leteti iz politike, i to jos kao izdajnik u sarenoj koaliciji. Kasno mu je, ceka ga Vucelic da mu objasni kako stoje stvari sa bivsim biracima SPS.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online