Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Nedelja 03.04.2011.
13:50
Vestionline A

Dačić: Kandidatura pa izbori

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da parlamentarni izbori ne treba da budu održani pre nego što bude izvesno da će Srbija dobiti status kandidata za članstvo u Evropskoj uniji.

Ivica Dačić: Neslaganje DS-a i G17 pozicioniranje stranaka pred izbore
 

Dačić je rekao da Srbija ima "istorijsku šansu" da ostvari svoj strateški i nacionalni cilj i da zbog toga treba da bude dogovoren termin koji neće ugroziti taj cilj.

"Što se tiče SPS-a, spremni smo za izbore kad god budu raspisani, ali oni ne treba da se održe dok ne bude jasno da će Srbija ostvariti strateški državni interes, a to je kandidaturaza članstvo u EU", rekao je Dačić.

Upitan da li je za naredne izbore moguća koalicija socijalista i naprednjaka, Dačić je rekao da je to hipotetičko pitanje i da je o tome prerano govoriti, jer će to, kako je dodao, zavisiti od izbornih rezultata.

Da je Ceca napustila Srbiju, to bi već bilo otkriveno

 


Ivica Dačić kaže da ne zna gde se nalazi folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, ali da bi, da je napustila Srbiju, to već bilo otkriveno.

 

"Nemam informaciju da je Ceca otišla iz zemlje, ali ne verujem, do sada bi to sigurno bilo otkriveno", rekao je novinarima Dačić.

 

Više tužilaštvo u Beogradu tereti Ražnatovićevu za zloupotrebu službenog položaja u produženom trajanju zbog nezakonite prodaje 10 fudbalera FK ''Obilić'' i posedovanjea11 pištolja bez dozvole.

 

On je kazao da SPS sada ima strateško partnerstvo sa Demokratskom strankom, ali je ocenio da bi demokrate i naprednjaci mogli razgovarati o nekoj saradnji, ako ne bude bilo drugih rešenja.

Dačić je rekao da je zadovoljan načinom na koji rade državni funkcioneri iz redova socijalista, a kako je rekao, potvrda tog rezultata je poboljšanje rejtinga SPS-a od kako ta stranka učestvuje u vlasti.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 04.04.2011. 07:37
uzaludna kupovina vremena. samo na stetu gradjana srbije. koga zabole za kanditaturu. narod je gladan i bez posla. u dugovima do guse. on nije normalan, kao i cela antisrpska crvenozuta oligarhija. steta sto ce pobediti na namestenim izbotima a jos veca nesreca je sto nema ko da ih posalje na robiju. nema srpskog vodje koji bi mogao da povede gradjane srbije u obaranje diktature. uboga li si srbijo...
Nedelja 03.04.2011. 14:09
Turci cekaju 30.godina pa nista. Zapad voli Srbiju znamo kako i koliko. Tacno prodaju maglu napacenom narodu koji je izgubio svaku nadu. Stariji kazu od 1945. nista novo uvek isti. Zapad to zna i koristi te LAZOVE i LOPOVE skraceno SLiLS. Ili SLiSde.
Nedelja 03.04.2011. 21:42
Куку мене ко нама води државу. Толико од мене...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online