Subota 11. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Petak 18.02.2011.
13:41
Vestionline A

''Zukorlić je sve, samo ne naivan i glup''

Država ne bi smela ovako olako da prelazi preko izjava muftije Islamske zajednice u Srbiji Muamera Zukorlića, izjavio je danas predsednik Gradskog odbora Nove Srbije Beograda Borislav Borović, ocenjujući da iza ovakvih izjava stoje mnogo jače snage van Srbije.

"Zukorlić je sve, samo ne naivan i glup. On nije skupljač poena, jer je najjača snaga u Raškoj oblasti kod bošnjačkog stanovništva ", istakao je Borović, dodajući da iza Zukorlića stoji nekakav plan, kao i da je već u nekoliko navrata pozivao na nemire.

Zukorlić je već nekoliko puta pozivao na nerede: Borislav Borović
 

"Zukorlić je samo jedno u pravu. Nije demokratija kada se na karikaturama na negativan način prikazuju verski poglavari, pa i on. Reakcija države u tom trenutku je bila da je to sloboda medija, a smatram da to nije sloboda", istakao je on.

Govoreći o incidentima u rijaliti emisijama, Borović smatra da takve programe treba ukinuti, ili emitovati u primereno vreme, kada nisu dostupni mladima.

"Nova Srbija se i ranije zalagala da se urede rijaliti programi. To je parada neukusa i primitivizma. Gotovo sve evropske zemlje ove programe su izbacile, a kod nas se i dalje emituju", istakao je Borović.

Prema njegovim rečima, u Srbiji se sve teže živi i sve više građana ostaje bez posla.

"Od oktobra 2008. godine dnevno bez posla je ostajalo više od 500 radnika. Trenutno u Srbiji radi 450.000 radnika i oni hrane sve građane", precizirao je Borović.

On je istakao da je u julu 2008. godine nazaposlenost u Srbiji bila 14 odsto, a danas iznosi 27 odsto. Srbija srlja u socijalne probleme, izjavio je Borović, dodajući da su izbori jedino moguće rešenje u ovom trenutku.
 

POVEZANE VESTI

Petak 18.02.2011. 13:48
Иза њега стоји неки план ... Цврц Милојка. Па јел тако било и са Косовом ? Јел се шиптари наоружавали а ми се правили паметни и констатовали да они имају неки план. И ? Ма режи бре то у корену да се више не понавља ....
Petak 18.02.2011. 13:50
sejtan muftija Iznogud nije ni glup ni naivan....on je SMRAD....ameri ga lepo placaju za prljav posao...Mu-amera drze pare od amera....
Petak 18.02.2011. 19:35
Можда је глуп а можда и паметан. У сваком случају је очигледно да се не служи својом главом већ му је глава у компјутеру америчког Института за разбијање Балкана.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online