Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 28.11.2009.
12:00
T. Zečević - Vesti A

Dr Borisov: I u Beogradu ću da lečim rak

"Čim dobijem licencu, počeću da radim i u Srbiji, gde se broj obolelih od karcinoma utrostručio", kaže za "Vesti" čuveni ruski radiolog prof. dr Viktor Borisov.

Čim dobijem sertifikate za moje preparate i licencu, počeću u Beogradu da lečim građane Srbije, najavio je u ekskluzivnom razgovoru za "Vesti" prof. dr Viktor Aleksandrovič Borisov, direktor Klinike za imunologiju u Moskvi, stručnjak koji se pročuo u svetu nakon što je od raka izlečio englesku studentkinju Luizi Longman.
I u Srbiji je dr Borisov mnoge ljude otrgnuo od smrti, o čemu su "Vesti" pisale.

Tri puta jači imunosistem


- Današnje opšteprihvaćene metode lečenja raka - hirurgija, hemoterapija i zračenje istovremeno smanjuju i uništavaju imunosistem svakog organizma. Dokazano je da onome ko je prošao zračenje i hemoterapiju
imunosistem liči na ruševinu, na razrušenu građevinu. Naša metoda je sve suprotno od toga. Kada je pacijent prođe, ima tri puta jači odbrambeni mehanizam sposoban za svaki nalet kancero ćelija- kaže Borisov.

Mnogi se još sećaju slučaja mladog profesora iz Mladenovca koga je dr Borisov izlečio od raka na mozgu.


- Od prošle godine, kada sam bio u Srbiji, do danas mnogo se toga desilo. Pristiže sve veći broj obolelih, utrostručio se broj obolelih od karcinoma svake vrste. Posledice NATO bombardovanja radioaktivnim sredstvima i otrovima 1999. počinju da dobijaju razmere katastrofe - kaže Borisov.

Kojim poslom ste sada u Beogradu?
- Pošto smo bukvalno pritisnuti u moskovskoj bolnici pacijentima iz Srbije obolelim od raka, zaključili smo da ovde treba otvoriti bolnicu poput one u Moskvi. No, pošto je do realizacije dug put, da bi skratili muke i troškove obolelih, odlučili smo da sklopimo ugovor sa jednom poliklinikom u Beogradu koja će pripremati pacijente i sa nalazima ih slati u Moskvu.

Da li ima novina u tretmanu?
- I dalje lečimo pacijente lekovima i metodama koji su proslavili našu kliniku, ali smo tretman obogatili i novim lekovima, novom metodom i novim laserima, jedinstvenim u svetu. Stvorili smo preventivni sistem protiv svih karcinoma i po tome se razlikujemo od svih dosadašnjih pokušaja lečenja raka. Razlikujemo se i po tome što mi ne lečimo rak, već vraćamo imunitet organizma na nivo prirodnog stanja, a zatim sa našim lekovima uništavamo tumore.

 

Kontakt sa dr Borisovim

 

O radu doktora Borisova opširnije možete da čitate na njegovom sajtu www.doctor-borisov.ru, a ako želite da mu postavite pitanja, pišite mu na adresu: vaborisov@rambler.ru.

Rekli ste novi lekovi i nove metode?
- Da i siguran sam da u njima leži budućnost. Tragajući za lekovima i uzrocima nastajanja raka, utvrdili smo da se svakog sekunda stvaraju maligne ćelije u organizmu i kod zdravog čoveka. I svakog sekunda svrstava se čitavi ešalon borbenih ćelija koje uništavaju te "bolesne uljeze" spasavajući tako živote i čuvajući zdravlje čoveka.

Ponedeljak 30.11.2009. 21:40
zelela bih da stupim u kontakt sa dr. viktor borisov posto je moja majka bolesta od raka vec tri godine.mi zivimo u berlinu.ako ste u mogucnosi da odgovorite bicu vam zahvalna.jelena filipovic
Utorak 23.02.2010. 12:51
``No, pošto je do realizacije dug put, da bi skratili muke i troškove obolelih, odlučili smo da sklopimo ugovor sa jednom poliklinikom u Beogradu koja će pripremati pacijente i sa nalazima ih slati u Moskvu.``-javljam se iz Podgorice i interesuje me o kojoj je poliklinici u Beogradu rijec i da li mogu dobiti kontakt telefon te poliklinike?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online