Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Nedelja 27.06.2010.
13:32 >> 19:19h
Srna A

Uhapšen ubica osmogodišnje devojčice

Direktor policije Milorad Veljović izjavio je da je, u šumi iznad sela Stari Ledinci, danas uhapšen Mladen Ogulinac (52) iz Novog Sada, koji je osumnjičen za ubistvo osmogodišnje devojčice.


Devojčica, koja je juče pronađena mrtva u Starim Ledincima, najpre je silovana, a potom ubijena, saopštila je Policijska uprava u Novom Sadu.


Za taj gnusni zločin osumnjičen je Ogulinac, za kojim su policija i žandarmerija intenzivno tragale.

"Osumnjičeni je uhapšen u šumici iznad sela, a više detalja o monstruoznom zločinu koji je uzbudio celu Srbiju biće poznato do kraja dana, kada će biti izdato zvanično saopštenje", rekla je portparol novosadske Policijske uprave Mileva Tomić.

Osmogodišnja devojčica Marija Jovanović pronađena je juče oko 15.30 mrtva s krpom u ustima, pod lišćem u dvorištu Ogulinčeve kuće koja se nalazi u Ulici Selište, na ulazu u Stare Ledince.

Devojčica je na sebi imala gornji deo pidžame, dok je donji dio tela bio obliven krvlju što ukazuje da je Ogulinac prvo silovao, pa onda ubio.

Prema nezvaničnim saznanjima, ubiena devojčica i njen četvorogodišnji brat bili su sami kod kuće, jer su im roditelji bili na poslu. Ogulinac je znao gde roditelji ostavljaju ključ od vrata kuće, jer je njegova sestra, s kojom inače zajedno stanuje u Starim Ledincima, donedavno čuvala ovo dvoje dece.

Roditelji su često obilazili decu u toku radnog vremena, a kad je juče oko 13.30 časova otac došao i video da nema ključa, ušao je kroz prozor i zatekao sina vezanog u sobi.

Zorić: Počinilac će biti adekvatno kažnjen

 

Republičko javno tužilaštvo preduzeće sve zakonske mere i ovlašćenja kako bi počinilac monstroznog zločina silovanja i ubistva maloletne devojčice bio procesuiran i adekvatno kažnjen, izjavio je danas portparol republičkog javnog tužilaštva Tomo Zorić. On je rekao da je izvršilac krivičnog dela lišen slobode efikasnom akcijom Policijske uprave Novi Sad i određeno mu je policijsko zadržavanje od 48 sati. Više javno tužilaštvo i Policijska uprava Novi Sad su uključeni u slučaj i očekuje se da će izvršilac sutra biti izveden pred istražnog sudiju, kada će biti i pokrenut zahtev za sprovođenje istrage, rekao je Zorić

Mališan mu je ispričao ko je odveo malu Mariju, a otac je odmah otišao kod sestre osumnjičenog i pitao za devojčicu, ali žena nije znala da mu kaže gde je ona.

Usledila je dvočasovna potraga za nesrećnim detetom, da bi otac u jednom trenutku ugledao njenu ruku kako viri ispod lišća u dvorištu iza pušnice.

Prema svedočenju očevidaca, juče oko 10 časova osumnjičeni je bio u seoskoj prodavnici i kupio veliku količinu hrane i litar votke, nakon čega ga je komšija video kako prelazi potok u blizini devočicine kuće.

Osumnjičeni je bio zaposlen u pekari u Tržnom centru "Merkator" u novosadskom naselju Liman.

Nedelja 27.06.2010. 14:31
A smrtna kazna ukinuta...
Nedelja 27.06.2010. 14:03
A budale coveka..... bez komentara!!!
Ponedeljak 28.06.2010. 15:47
kastracija je zakon, komad po komad, parce po parce, rez po rez, da nikada vise ne moze ni malu nuzdu da vrsi, nego da mu se sprovede crevo s kesom direktno iz bubrega koje ce ga ceo zivot podsecati na zlo koje je počinio. nadam se da ce se ova drzava opametiti i stati na put silovateljima pedofilima i ubicama kako jos neko nevino dete ne bi stradalo.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online