Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Subota 10.12.2016.
11:11
Vestionline A

Horor na Karaburmi: Nedeljama ležala pored mrtve majke

Beogradska policija zatekla je stravičan prizor u stanu u Mirijevskom bulevaru. Beživotno telo Verice S. (86) pronađeno je u poodmakloj fazi raspadanja, a u stanu je zatečena i njena ćerka Vesna S. (56), koja je danima bila zaključana u stanu s mrtvom majkom!

Facebook/Mirijevskibulevar
Mirijevski bulevar u Beogradu (Foto: Ilustracija)

Kako saznaju mediji, sumnja se da je Verica preminula još sredinom novembra, a njeno telo je pronađeno nakon što su komšije 6. decembra prijavile policiji da se zgradom širi nesnosan smrad. Uz pomoć vatrogasaca, policija je razvalila vrata stana Verice S. i ušla, a dočekala ih je Vesna, koja je bila veoma agresivna i u histeriji vikala, pa su morali da joj stave lisice na ruke kako bi je obuzdali, a potom odvezli u psihijatrijsku kliniku.

- Vatrogasci i policajci su na krevetu zatekli Vericin leš, za koju se pretpostavlja da je preminula dvadesetak dana ranije, a Vesna je bila u hodniku. Telo je bilo potpuno crno, naduveno i sa znacima raspadanja, ali je upečatljivo bilo što je na licu nedostajao nos. Obdukcijom će biti utvrđeno šta se desilo - u šoku su komšije s kojima smo juče pričali.

Oni navode i da je Verica vodila brigu o Vesni, koja je psihički bolenik.

- Sredinom novembra, pozvonila mi je Verica i požalila se da joj nije dobro. Zvala sam više puta njenog sina, koji nije živeo s njima, ali se on nije javljao, pa sam pozvala i kućnu negu. Skuvala sam joj čaj i odnela joj, a za oko mi je zapao lavor pun povraćke. Te večeri sam je više puta obišla, a kada sam sutradan pokušala, niko mi nije otvorio. Nije mi bilo čudno jer sam pomislila da ju je sin odveo u bolnicu, sve dok nesnosni smrad nije počeo da se širi zgradom - priča prva komšinica Jarmila Mica, prenosi tabloid "Alo!".

Za Vesnu kaže da je povučena i "u svom svetu".

- Pretpostavljam da je Verica umrla te večeri kada sam joj odnela čaj, a Vesna nije reagovala zbog svoje bolesti. Tako je bilo i pre desetak godina, kada joj je umro otac. Jednostavno, nije bila svesna ničega, ni njegove smrti, ni sahrane - ispričala je ona.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 12.12.2016. 20:59
"....... Pretpostavljam da je Verica umrla te večeri kada sam joj odnela čaj, a Vesna nije reagovala zbog svoje bolesti. Tako je bilo i pre desetak godina, kada joj je umro otac. Jednostavno, nije bila svesna ničega, ni njegove smrti, ni sahrane......"
Ponedeljak 12.12.2016. 21:07
Јадна старица, немоћна и болесна је морала да се брине о болесној ћерки а син је наравно зглајзнуо у други део града и боли га брига за све. Да је среће ако већ није могао да се стара о мајци и сестри уз социјалну службу требао их је смјестити на клинику и у старачки дом гдје би имале какву такву његу.....Али ми живимо данас у тоталном хаосу и смутном времену када су породични односи тотално поремећени...породице се тако убрзано распадају и удаљавају се најрођенији једни од других....Постају странци једни другима а ја пишем како син и брат није о њима водио рачуна....? Много га и ја фантазирам.....за медаљу...!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online