Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 28.11.2016.
09:54
mondo.rs A

Detalji strašne tragedije u Senti: Pošla na zabavu, pa pala s mosta

Potraga za srednjoškolkom Barbarom Vitez iz Sente traje neprekidno više od 48 sati. Tinejdžerka je pala s mosta u Tisu dok je s prijateljima išla u grad na proslavu rođendana.

pixabay.com
Potraga za devojkom još traje (Foto: Ilustracija)

Nezvanično, u pitanju je nesrećni slučaj koji se dogodio posle pentranja na most grupe mladih Senćana, među kojima je bila i nastradala devojka.

Istinu znaju njeni maloletni školski drugari, koji su joj kobne večeri 25. novembra pravili društvo. Zna se, naime, da su oko 22 časa s njom na mostu bila dvojica 17-godišnjaka.

Barbara je, prema jednoj verziji, pod okriljem mraka, pokušala da stane na platformu za intervencije koja se nalazi ispod metalne konstrukcije, odmah uz jedan od stubova. 

Zakoračila je, međutim, uprazno i sunovratila se u ambis. Mladići očevici nedugo potom obavestili su policiju o tome šta se desilo.

Usledio je uviđaj, koji je obavila Katarina Segedinski, senćanski dežurni tužilac. Sutradan, već u ranim jutarnjim satima, na Tisi su se, adekvatno opremljeni, obreli odvažni članovi senćanskog Spasilačkog tima koje predvodi Nandor Baranji. Potraga za telom utopljenice zasad nije dala rezultate.

- Pretražujemo svaki deo vodotoka u senćanskom rečnom pojasu nizvodno prema Adi - objasnio je za list je Nandor Baranji.

- Koristimo i dubinski sonar koji prepoznaje sve zaronjeno što mu se nađe u vidokrugu. Ali za sada ništa.

Još nema uslova za angažovanje ronilaca. Po Baranjiju, za pet do osam dana telo će sigurno izroniti.

Bila je uzorna učenica

Strašna vest o nestanku mlade sugrađanke u hladnoj Tisi prostrujila je kao vihor Sentom i mnogo rastužila meštane. Barbara je bila primerna učenica prvog razreda Ekonomsko-trgovinske škole u svom gradu. Dobro je učila i uzorno se, na svakom koraku, ponašala, kažu svi koji su je poznavali.

Nesrećna majka kaže kako joj je ćerka, vrativši se iz škole, rekla da nešto kasnije ide na žurku u piceriju kod autobuske stanice. Neko od njenih drugara slavio je rođendan. Javila se kasnije telefonom, poručivši da će pre ponoći biti u gradu. Bio joj je to, kazuju njeni ukućani, do sada treći izlazak u grad. Pošla je na zabavu, a otišla u smrt.

POVEZANE VESTI

Utorak 29.11.2016. 17:56
"........ Barbara je, prema jednoj verziji, pod okriljem mraka, pokušala da stane na platformu za intervencije koja se nalazi ispod metalne konstrukcije, odmah uz jedan od stubova. Zakoračila je, međutim, uprazno i sunovratila se u ambis......."
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online