Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 08.06.2010.
08:14
Press A

Sudarili se otac na motoru i sin u kolima

Slaviša M. (50) iz Paraćina zakucao se motociklom u "krajsler" u kojem se nalazio njegov sin Aleksandar (19). U strahovitom sudaru otac Slaviša je zadobio teške povrede glave, a Aleksandar nije povređen.

Slaviša je sa teškim povredama glave i bez svesti prebačen na neurohirurško odeljenje bolnice u Ćupriji, dok Aleksandar nije povređen. Nesreća se dogodila u nedelju po podne u ulici Kralja Petra Prvog u centru Paraćina.

"Jamaha" i kaciga pored nje koja je sletela sa Slavišine glave 

"Slaviša M. i njegov sin Aleksandar bili su u gradu, svako svojim poslom. Otac se vozio motorom "jamaha R1", a sin je bio u automobilu "krajsler". Prema prvim rezultatima istrage, Slaviša se kretao velikom brzinom. On je otpozadi udario u kola u kojima je bio Aleksandar“, kaže za "Press“ izvor blizak istrazi.

"U strahovitom sudaru, Siniša je pao sa motora. On je imao kacigu na glavi, ali ona izgleda nije bila vezana. Kaciga mu je u trenutku udara spala i on je glavom udario u beton. Slaviša je sa teškim povredama prebačen u bolnicu u Ćupriji. Njegov sin nije povređen u ovom sudaru. Mladić je rekao da otac i on nisu bili zajedno i da nije ni znao da je otac krenuo motorom u grad“, dodaje izvor iz istrage.

Očevici kažu da se motociklista bukvalno zakucao u automobil koji je bio ispred njega.

"Motor je bez kočenja udario u "krajsler"! Vozač je odleteo nekoliko metara i pao na kolovoz. Bilo je strašno, pomislili smo da motociklista nije preživeo. Glava mu je bila sva krvava. Momak je bio uplašen! Stajao je pored teško povređenog motocikliste. Uhvatio se od muke za glavu dok je čekao da stignu policija i kola Hitne pomoći. Rekao je policiji da se je njegov otac vozio motor i da ga je udario otpozadi“, pričaju svedoci nesreće.

Doktor Momir Jovanović, neurohirurg i šef Odseka neurohirurgije u Ćupriji, kaže da se povređeni Slaviša M. nalazi u životnoj opasnosti.

"Smešten je u šok-sobi na intenzivnoj nezi. Slaviša je u besvesnom je stanju. Ima povrede lobanje i mozga, a ishod je zaista nemoguće prognozirati“, kazao je dr Jovanović.

Kako piše "Press“ Slaviša i Aleksandar žive sa porodicom u Striškom naselju na periferiji Paraćina i obojica su profesionalni vozači. Stanovnici ovog dela grada kažu da Slaviša ima registrovano prevozničko preduzeće i da vozi više od 20 godina.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online