Ponedeljak 13. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 26.02.2016.
08:31
D. N. Petrović - Vesti A

Cipiripi se obesio u kupatilu

Edin Halilović (41), zvani Cipiripi, iz Sjenice, počinio je samoubistvo obesivši se za rešetke u kupatilu u Okružnom zatvoru u Novom Pazaru. On je čekao suđenje zbog ubistva sugrađanina Enesa Nišića (36) i pokušaja ubistva Mladena Boškovića (41) i Esmira Latovića(34).

Reuters
Zatvorenik se obesio o rešetke (Foto: Arhiva)

Mada rezultati uviđaja i obdukcije još nisu saopšteni, zna se da je Halilović počinio samoubistvo tako što se obesio u zatvorskom kupatilu.

Kako saznajemo, on je otišao da se okupa i zaključao je vrata na kupatilu. Ništa nije nagoveštavalo tragediju.

Čekale ga tri decenije robije

Pre nekoliko dana Halilović je imao pripremno ročište, a tokom iduće nedelje trebalo je da mu započne suđenje. Za ubistvo i dva pokušaja ubistva čekala ga je kazna od oko 30 godina zatvora. To saznanje, kao i činjenica da za odbranu nije imao dovoljno novca, po svemu sudeći bili su povod da "presudi sam sebi".

- Pošto nakon određenog vremena nije izašao, pozvali smo ga da izađe, ali se on nije javljao. Tada su jedan od čuvara i trojica pritvorenika obila vrata i u kupatilu zatekli strašan prizor. Telo Cipiripija visilo je na čaršavu privezanom za tavanske rešetke u kupatilu, noge su mu dodirivale pod. Brzo smo ga izneli, pokušali reanimaciju i zvali Hitnu pomoć. Prevežen je u novopazarsku bolnicu, ali mu nije bilo spasa - kaže jedan od radnika novopazarskog Okružnog zatvora.

Za Halilovića, koji je u Sjenici važio za žestokog momka, šira javnost čula je početkom oktobra prošle godine kada je u Sjenici, u noći između 12. i 13. oktobra u restoranu Staro lane ispalio sadam-osam metaka u trojicu svojih sugrađana.

Jedan metak pogodio je Enesa Nišića u glavu, Mladen Bošković je pogođen u stomak, a Esmir Latović u leđa i noge. Teško ranjeni Nišić preminuo je nekoliko dana kasnije u Beogradu, Bošković i Latović su preživeli i još se oporavljaju od zadobijenih rana.

Kobne večeri, oko ponoći, Halilović je totalno pijan došao u Staro lane, gde su za jednim stolom već sedeli sjenički biznismeni Nišić, Bošković i Latović. Seo je za drugi sto i ispio jedno, a potom i drugo piće koje mu je naručio Nišić.

Tada ga je konobar zamolio da napusti restoran, jer je već bio fajront. Halilović je najpre mirno došao do izlaza iz restorana, a onda je počeo da šutira izlazna vrata i viče: "Kako mogu oni još da sede, a ja ne mogu".

Konobari su mu objasnili da će i preostala trojica gostiju izaći čim ispiju piće. Tog trenutka Halilović je izvadio pištolj i počeo da puca u pravcu stola za kojim su sedeli Nišić, Bošković i Latović, meci su leteli na sve strane sve dok se na njega nisu bacili i oteli mu oružje radnici restorana Elvis Ramović i Ljubinko Marković.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online