Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 21.07.2015.
03:47
B. Đokić - Vesti A

Bekovo ubistvo naručeno iz inostranstva?

Policija i tužilaštvo pokušavaju da preko Maje Adrovac (31), koja je uhapšena zbog sumnje da je učestvovala u pokušaju ubistva biznismena Milana Beka, dođu do informacija o njenom mužu i eventualno osobama koje su naručile likvidaciju.

A. Čukić
Preživeo napad: Biznismen Milan Beko

Kako "Vesti" nezvanično saznaju u policiji, sumnja se da je muž uhapšene organizovao ubistvo, ali ona za sada odbija da odgovara na pitanja o njemu.

- Imali smo na početku istrage informaciju da su ubistvo organizovali članovi međunarodne grupe lopova poznatih pod imenom Pink panter. Tim tragom smo i krenuli da istražujemo i došli do muža Maje Adrovac. Odlučili smo nju da privedemo i pala je kad je na poligrafu odgovarala na pitanja o pokušaju ubistva Milana Beka. Na jednoj od četiri čaure nađene na mestu gde je pucano na Beka nađen je DNK ženske osobe i ispostavilo se da su u pitanju njeni otisci. Ona za sada izbegava da odgovara na pitanja o ovom slučaju, a mi sumnjamo da su članovi Pink pantera plaćeni da ubiju Beka. Da li je ona pucala ili samo punila oružje iz kog je pucano, još uvek istražujemo - saznaju "Vesti" iz izvora bliskih istrazi.

Kako dodaju u istrazi, naručilac ubistva ne mora da bude iz Srbije, već i iz inostranstva pošto je Beko imao razgranate poslove po celoj Evropi i sa biznismenima iz drugih zemalja je poslovao u Srbiji.

Na Beka je pucano 14. novembra 2014. godine ispred njegove kuće na beogradskom Senjaku. Dok je automobil kojim je upravljao njegov vozač prilazio kapiji vile, iz mraka je izašao ubica i u njega ispalio četiri metka.

Beko je uspeo da otvori vrata vozila i tako omete napadača i spase sebi život. On je nakon hapšenja Maje Adrovac saslušan u policiji, gde je izjavio da nikad nije čuo za nju, niti je upoznao.

Uhapšenoj Adrovac određen je pritvor od mesec dana. Ona negira da je bila u bilo kakvom kontaktu s oružjem ili municijom, čije su čaure nađene na mestu pucnjave, navodeći da je sa suprugom bila u Malom Mokrom Lugu na dan kada je pucano na Beka.

Pljačkao po Austriji

Suprug uhapšene Adrovac bio je privođen januara prošle godine zbog sumnje da trguje drogom. On je bio osumnjičene i da je kao član grupe Pink panteri krao skupocen nakit i satove. Njega je tražila i austrijska policija zbog serije krađa, ali i razbojništava u kojima je bilo žrtava.

 

 

 

 

POVEZANE VESTI

Utorak 21.07.2015. 05:28
jadan on...gilipter obican...uy sve vlasti...to se menja..a on ne...jel to moguce...
Utorak 21.07.2015. 05:49
jadno govance...cek sad...treba m da zalim..naudili su mu il sta vec..u Maksiju bi mi radili svi oni..od zene do dece...i ziveli od toga...govance...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online