Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Sreda 13.08.2014.
20:55
Beta, RTS A

Policija steže obruč oko Lukinog ubice

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je da ima pomaka u istrazi pogibije Luke Jovanovića (21), koga je pre dve nedelje udario automobil "mini-moris" na Brankovom mostu.

Naći ćemo ga: Ministar policije Nebojša Stefanović

"Zajedno sa svim timovima policije, ljudima saobraćajne i granične policije, stežemo obruč, i ja sam uveren da ćemo uskoro imati ubicu", rekao je Stefanović za Radio-televiziju Srbije (RTS).

Rekao je da je policija uradila potpunu rekonstrukciju kretanja vozila i pre i posle događaja, kao i da je pronašla deo branika i retrovizora tog vozila. Na osnovu delova vozila utvrđeno je da je ono proizvedeno između novembra ili decembra 2012. i januara 2013. godine, i da su te informacije prosleđene zastupnicima za tu vrstu automobila.

Snimci bezbednosnih kamera poslati su, uz pomoć ambasadora SAD Majkla Kirbija, američkom Federalnom istražnom birou (FBI), koji će pokušati da ih "očisti" i eventualno identifikuje registarske tablice, dodao je ministar.

On je pokazao fotografije koje su napravljene prilikom rekonstrukcije nesreće i rekao da su kamere snimile "mini-moris" na više lokacija, i da je poznato gde je automobil bio i pre nesreće.

"Baš kao što smo pronašli ubicu Tijane Jurić, pronaćićemo i Lukinog ubicu, pronaćićemo osobu koja je vozila to vozilo", rekao je Stefanović i naglasio da pojedinci koji šire glasine da policija nekog štiti zloupotrebljavaju bol porodice Luke Jovanovića.

Strane tablice kriju ubicu

POVEZANE VESTI

Sreda 13.08.2014. 21:19
Citat: "Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je da ima pomaka u istrazi pogibije Luke Jovanovića (21), koga je pre dve nedelje udario automobil "mini-moris" na Brankovom mostu". -------- Morao je nesrećni Otac kome su se kasnije pridružili i građani da STOJI DANIMA na MOSTU da bi ih NATERAO da počnu da rade. Neverovatna sramota.
Sreda 13.08.2014. 21:07
Strašna nesreća, koja se uvećava tako što počinilac svo vrijeme izbjedgava odgovornost i tako povećava tugu unesrećene porodice. Već pola grada priča o počinocu, a on(a) još uvjek ćuti... ???
Sreda 13.08.2014. 21:22
LJUDI SAMO DA JE STAO NE BI DOBIO NI 2 GODINE POD USLOVOM DA NIJE IMAO ALKOHOLA....KRIVI SU I OVI IZ LADE KRSINU VOZE OTPAO IM TOCAK MOGAO JE NEKOG I UBITI.GDE SU IM BILI FLUORESCENTNI PRSLUCI,TROKUT.....RAZMIGOLJILI SE PO PUTU...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online