Sreda 22. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 12.06.2014.
10:54
Blic A

Kuću reketaša gađali "zoljom"

Projektil iz ručnog bacača ispaljen je na kuću Dušana Bogdanovića (31), koji je u kućnom pritvoru zbog sumnje da je deo grupe ucenjivača. Bogdanović je bio deo grupe koja je od Nikole Virijevića iznudila 30 stanova i 60.000 evra.

"Zolja" je prošla kroz klima-uređaj i uletela u prizemlje gde je eksplodirala (Ilustracija)
 

"Zolja" je pogodila prizemlje kuće u kojoj je Bogdanović bio sa suprugom Tamarom i s dvoje male dece (od četiri i šest godina). U kući su bili i Dušanovi roditelji i mlađi brat. Pukom srećom, niko nije povređen.

Dušan Bogdanović je dobio nanogicu pre mesec dana, a njegov brat Dalibor je pušten iz pritvora u januaru

"Zolja" koja je, kako se pretpostavlja, ispaljena s uzvišenja udaljenog stotinak metara dalje prošla je kroz klima-uređaj i uletela u prizemlje gde je eksplodirala. U detonaciji su potpuno uništene dnevna soba, trpezarija i kuhinja, kao i deo spavaće sobe u kojoj je bio Dušan sa ženom i decom. Od siline udara nameštaj je potpuno stradao, sudovi su ispali iz ormara, luster je pao na pod...

Zbog uslova kućnog pritvora Dušan, koji ima nanogicu, nije želeo da priča o eksploziji.

Siguran je da napad "zoljom" ima veze sa slučajem zbog koga su njegovi sinovi Dušan i Dalibor (28) uhapšeni prošle godine.

- Prva optužnica je pala, druge nema već osam meseci. Dalibor je iz pritvora izašao u januaru, a Dušan pre mesec dana. Od tada u nastavcima traje Virijevićev medijski napad. Onaj ko stoji iza tih napisa stoji i iza pokušaja ubistva cele moje porodice - kaže Zoran Bogdanović.

Braća Bogdanović uhapšena su u aprilu prošle godine sa još sedmoro osumnjičenih jer su Virijevića ucenjivali od 2011. Za to vreme grupa je pretila Virijevićevim roditeljima, razbila mu automobil, njegovu verenicu jurili su po Parizu, a njemu slomili ruku, piše Blic. Prijavio ih je policiji kada je verenica u strahu od iznuđivača otkazala svadbu.

"Hteli su sve da nas pobiju"

 

- Svi smo spavali, a u 1.30 sati je puklo. Sve se zatreslo. Gust dim je bio u celoj kući. Samo sam pomislio na unučiće. Srećom, živi su... Onda smo pozvali policiju - priča za Dušanov otac, Zoran i pokazuje na deo kuće, na koji je u septembru 2013. bačena bomba.


- Tad su nam bacili bombu u 20.45 sati. Policija je našla kašiku, DNK tragove, ali ništa. Rekao sam im da se bojimo za život, da će ponovo pokušati da nas ubiju, tražili smo zaštitu ali ništa - kaže Zoran.
On i njegova porodica su od juče ponovo u šoku, unučiće su sklonili na sigurno iz straha...


- Onaj ko je ovo uradio, hteo je sve da nas pobije - kaže Zoran.

Četvrtak 12.06.2014. 10:58
Reketasi su jedna od najgorih parazitskih vrsta ljudi! Zasluzuju da im se stostruko vrati za zlo koje cine drugima!
Petak 13.06.2014. 22:39
"....Projektil iz ručnog bacača ispaljen je na kuću Dušana Bogdanovića (31), .... ...."Zolja" je pogodila prizemlje kuće u kojoj je Bogdanović bio sa suprugom Tamarom i s dvoje male dece (od četiri i šest godina). .....Zbog uslova kućnog pritvora Dušan, koji ima nanogicu, nije želeo da priča o eksploziji. ....Siguran je da napad "zoljom" ima veze sa slučajem zbog koga su njegovi sinovi Dušan i Dalibor (28) uhapšeni prošle godine...." ЧИТАЈУЋИ ТЕКСТ ДУШАН ПРВО ИМА 2 МАЛО ДЈЕЦЕ (4) И (6) ГОД. А У ДАЉЕМ ТЕКСТУ ИСПАДА ДА ИМА 2 БЛИЗАНЦА ОД (28)...???? ДРАГА РЕДАКЦИЈО ИЛИ ПОШАЉИТЕ СВОЈЕ "НОВИНАРЕ" ОПЕТ У ШКОЛУ ИЛИ ИМ ПРИЈЕ ПИСАЊА ТЕКСТА ДАЈТЕ ДА НЕШТО ПРЕЗАЛОГАЈЕ....ДА НЕ ГУТАЈУ ТЕКСТ !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online