Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Petak 25.04.2014.
10:51
Blic A

Brat ubio brata

Marka Jakovljevića (16), prema navodima krivične prijave, u ponedeljak uveče u dvorištu Osnovne škole "Aleksa Šantić” u Kaluđerici ubio je rođeni brat Miloš (19).

Marko Jakovljević 

Miloš je juče sa dvojicom drugova koji se sumnjiče za saučesništvo priveden na saslušanje višem tužiocu.

Tragična smrt

Pročitajte još:

* Umro sa bratovim imenom na usnama

* Priveden brat ubijenog dečaka u Kaluđerici

* Kaluđerica: Dečak ubijen u školskom dvorištu


- Tri osobe su uhapšene zbog sumnje da su učestvovale u ubistvu - saopštila je beogradska policija, navodeći inicijale osumnjičene trojke, među kojima je i brat ubijenog. Osim njega, osumnjičeni su i Stefan Đurđević (19) i Strahinja Blagojević (19), koji su kobne noći bili u školskom dvorištu. Na rukama sve trojice nađene su barutne čestice, i sva trojica su ranije pala na poligrafu.
 

Zbunjeni otac

Goran Jakovljević, otac ubijenog dečaka ne zna ko je bacio pištolj u potok, jer je, kako kaže, Miloš sve vreme bio sa bratom u bolnici. - Ukoliko se ispostavi da je Miloš ubio Marka naravno da ću braniti svoje dete. Siguran sam da to nije uradio namerno - kaže on.

Blagojević je juče prvi saslušan u tužilaštvu i njemu je određen pritvor do mesec dana, dok su Đurđević i Miloš Jakovljević kasnije po podne dovedeni na saslušanje. Osumnjičeni Miloš prethodno je u policiji tvrdio da nije video ništa sumnjivo, a da je onda čuo hitac i video Marka kako pada.

- Prema navodima krivične prijave, Miloš je ispalio smrtonosni hitac, a ostala dvojica se sumnjiče za saučesništvo - kaže izvor “Blica” iz MUP-a. Činjenicu da je protiv osumnjičenih prijava podneta zbog teškog ubistva, što ukazuje da zločin nije posledica kobne igre pištoljem, već da je postojala namera da se zločin izvrši, u policiji nisu želeli da komentarišu.

- Još se ispituju sve okolnosti ubistva. Istraga traje, i obavlja se razgovor sa još nekoliko maloletnika koji su to veče bili u školskom dvorištu, a koji su posle zločina sakrili pištolj, a zatim ga bacili tri kilometra dalje u reku - kažu u policiji.

U kući Jakovljevića je otac Goran juče ujutru, pre saopštenja policije, čekao na istinu.

- Ako sam izgubio jedno dete, ne moram i drugo. Još nije dokazano da je moj Miloš ispalio metak. Zato ne želim da se priča na tu temu dok se ne ustanovi istina - kaže Goran.

POVEZANE VESTI

Petak 25.04.2014. 14:52
I dalje se ne navodi čiji je pištolj i kako su ovi dječaci došli do njega i šta su tražili u školskom dvorištu...?! Po meni je jednako krivac tj ja bih to nazvala "saučesnik u ubistvu" vlasnik pištolja jer ga nije adekvatno sklonio van domašaja klinaca !!! LJUDI ORUŽJE JE ZLO !!! U mom mjestu gdje živim prije dvadesetak godina dva brata od 10 i 12 godina pronašli su očev pištolj (otac bio policajac) i igrali se....Brat je ubio brata, tragedija velika....Nakon 1godine otac se ubio od tuge, ovaj brat-ubica kasnije odselio u SAD, majka umrla od tuge i očaja....... rasturena i uništena porodica, bez potrebe!
Petak 25.04.2014. 15:25
Sve mi se cini da si ti jednog sina vec odavno izgubio.
Subota 26.04.2014. 10:27
Valjda je ocu teško da prizna istinu, da je negde usput podbacio u vaspitanju...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online