Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Ponedeljak 11.11.2013.
08:25
Sandžak live A

N. Pazar: Profesor udario nogom đaka u glavu

Nastavnik istorije Ašir R. koji predaje u Osnovnoj školi "Dojeviće" u Novom Pazaru udario je nogom u glavu svog učenika Kadira L. naočigled drugih đaka i naneo mu povrede levog oka, rekla je majka ovog đaka Senada Leković.

Da li hoćeš da dobiješ udarac u glavu? (Foto: Ilustracija)
 

Kadir je pred sam početak drugog časa svetlećim laserom nišanio po tabli i zidovima a to je primetio nastavnik Ašir R. koji je u tom trenutku ulazio u učionicu. Majka učenika kaže da je nastavnik prišao njenom sinu i pitao ga da li hoće da dobije udarac u glavu(!?).

- Odmah nakon toga, udario ga je nogom u predelu čela i levog oka. Moj sin je prestratvljen istrčao iz učionice i došao kući. Vodili smo ga kod doktora a posle smo slučaj prijavili policiji. Kod kuće su nam dolazili drugi nastavnici i molili nas da povučemo tužbu, rekla je Senada.

Direktor ove škole Besim Adilović kazao je za da je uzeo izjave od povređenog đaka, njegovih drugova iz razreda ali i nastavnika istorije Ašira R.

- Slučaj je predat pedagoškoj službi koja će dalje raditi na njemu. Obaveštene su sve službe. Budite sigurni da će nastavnik odgovarati i biti sankcionisan prema zakonu, rekao je direktor ove škole, rekao je direktor.

Ostale kolege (nastavnici u ovoj školi) za Ašira R. kažu da besprekorno obavlja svoj posao i da će se uskoro penzionisati.

- Naš kolega stručno obavlja svoj posao. Jedan je od boljih nastavnika u školi i gradu. Cela priča je preuveličana. On je u šali nogom zamahnuo učeniku koji se izmakao i udario. Nije u redu napadati našeg kolegu ali ni učenika, rekli su u ovoj školi i dodali da Kadir L. iz istorije ima prelaznu ocenu.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 11.11.2013. 08:38
"On je u šali nogom zamahnuo učeniku koji se izmakao i udario." Šalila se deca (?!) Klinac je bio vrlo iritantan kad nastavnik nije mogao da ga savlada zauškom, nego je potegao nogu na njega, ali sad se uplašio za penziju i ugled pa izmišlja neku šalu. Što ne kaže lepo:Mali je bio nepodnošljiv s tim laserom, jako me iznervirao, udario sam ga i gotovo! Klinci danas mnogo zloupotrebljavaju prava koja imaju zakonom.
Ponedeljak 11.11.2013. 11:24
Gle, ovi stvarno počeli nastavu "na bosanskom".. Ajd, sretno
Ponedeljak 11.11.2013. 10:53
Ima vrste tih lasera koje nanose teske stete vidu i koje su u slobodnoj prodaji. Zato je razumljiva akcija tog nastavnika, mada bi samar bio sasvim dovoljan.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online