Sreda 5. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 23.07.2013.
13:02 >> 14:17h
Beta A

Miroslav Mišković pušten iz pritvora

Vlasnik Delta holdinga Miroslav Mišković pušten je danas iz pritvora Okružnog zatvora u Beogradu.

Miroslav Mišković

Niko od novinara, koji su od jutros stajali ispred Okružnog zatvora u Beogradu, nije video njegov izlazak. Očekivalo se da će on izaći na jedan od dva ulaza, ali njegov izlazak ipak nije zabeležen, navodi B92.

Kompanija Delta holding objavila je saopštenje u kom je izrazila zadovoljstvo što je Mišković posle 224 dana pušten iz pritvora.

''Kompanija Delta Holding izražava zadovoljstvo što je posle 224 dana provedena u pritvorskoj jedinici Centralnog zatvora predsedniku Delta Holdinga Miroslavu Miškoviću omogućeno da se u nastavku postupka brani sa slobode. Od samog pritvaranja pre sedam i po meseci verovali smo i verujemo da nisu postojali razlozi za pritvor. Sigurni smo da će nam njegova energija i vizija pomoći da nastavimo da gradimo Delta Holding kao uspešnu kompaniju na zadovoljstvo svih 7.000 radnika i cele privrede Srbije'', navodi se u saopštenju te kompanije.

Posebno odeljenje Višeg suda u Beogradu ranije je danas naredilo da optuženi Miroslav Mišković bude pušten iz pritvora, jer je dao dokaz da je položio jemstvo i predao pasoš, navodi se u saopštenju Višeg suda.

Dodaje se da je sud danas dobio dokaz o uplaćenom jemstvu od 12 miliona evra (u dinarskoj protivvrednosti), kao i da je Mišković pred sudom dao obećanje da se neće kriti i da bez odobrenja neće napustiti boravište.

Naredba o puštanju Miškovića upućena je Okružnom zatvoru u Beogradu gde je vlasnik Delta holdinga, optužen za malverzacije u putarskim preduzećima i utaju poreza, proveo više od sedam meseci.

U rešenju o puštanju iz pritvora od 19. jula Miškoviću je izrečena i zabrana napuštanja boravišta i oduzet mu je pasoš. Specijalno tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je početkom maja optužnicu protiv Miroslava Miškovića, njegovog sina Marka i Mila Đuraškovića zbog zloupotrebe položaja i utaje poreza u slučaju putarskih preduzeća.

Vlasnik Delta holdinga uhapšen je 12. decembra 2012. godine.

POVEZANE VESTI

Utorak 23.07.2013. 14:20
Ja se cudim zasto nam je dolaskom pejpala otezana internet kupovina iz inostranstva od strane vlasti, a to oni spemaju prijatelju Misku teren da opet moramo samo preko njega i slicnih da kupujemo.
Utorak 23.07.2013. 14:28
bum jos dobije i ostetu za 7,5 mjeseci lezanja u komforu.
Utorak 23.07.2013. 14:45
Ako je on vlasnik i parking prostora u Kikindi onda je po meni mogao tamo i da ostane i nadam se da ce se i tamo vratiti jer je i mene opljackao za 75,- Eura a ako nije vlasnik i onda nek se tamo vrati da vise nepljacka i ne kezi se kao na slikama.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online