Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 22.04.2013.
20:03
Beta A

SRS: Našeg člana prebili naprednjaci, a ne on njih

Funkcioner Srpske radikalne stranke (SRS) Petar Jojić izjavio je da je policija uhapsila aktivistu SRS Petra Vujasinovića, koga su, kako je naveo, u Jabuci pretukli članovi Srpske napredne stranke (SNS), a ne on njih.

Petar Vujasinović

Jojić je na konferenciji za novinare u Pančevu optužio predsednika SNS Aleksandra Vučića da je o tom događaju izneo niz neistina u pokušaju da skrene pažnju javnosti sa "sudbine Kosova".

Policija je juče navela da je Vujasinović osumnjičen za napad na aktiviste SNS Živadina Mitrovića i njegovog sina Nenada Mitrovića, koji je zbrinut u beogradskom Urgentnom centru.

"Istina je da je Vujasinović bio sam a ne u grupi radikala kao što su preneli mediji, da ima 67 godina i da je vrlo slabe telesne građe i da su ga napali Živadin i Nenad Mitrović koji imaju 53, odnosno 27 godina. Niko normalan ne bi mogao da poveruje da je ovaj starac napao i teško fizički povredio dva bildera u punoj snazi", rekao je
Jojić.

Vujasinović je, kako je rekao Jojić, u pančevačkoj bolnici, jer su lekari konstatovali da mu je zdravlje ugroženo zbog povreda koje je pretrpeo kada su ga dvojica naprednjaka tukla i šutirala.

"O navodnim povredama koje su zadobili Mitrovići nema nikakvog traga u lekarskim protokolima pančevačke Hitne pomoći i gradske bolnice gde su bili pregledani, pa se pitam kako se onda jedan od njih obreo i Urgentnom centru", rekao je šef južnobanatskih radikala.

Jojić je dodao da nije jasno na osnovu čega je Vujasinović uhapšen i kako je protiv njega podneta krivična prijava, ako ne postoji ni jedan autentičan materijalni dokaz da su Mitrovići pretrpeli bilo kakve povrede.

"Kao Vujasinovićev branilac mogu da najavim da ćemo podneti krivičnu prijavu protiv dvojice članova SNS", zaključio je Jojić. Vujasinović će se pred istražnim sudijom pojaviti sutra do kada se očekuje da će stići nalaz iz Urgentnog centra o prirodi povreda koje je zadobio Nenad Mitrović, rečeno je agenciji Beta u Osnovnom
tužilaštvu u Pančevu.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 22.04.2013. 20:48
Usta se pretvorila SNS, povraca mi se od ovolikog podmetanja.
Ponedeljak 22.04.2013. 21:39
Ovako su fasisti zapocinjali zavodjenje diktature. Srbi su kukavice i mali misevi i moze i jedan vuciqi da im zavede diktaturu svojim izdajama i lazima ! Niceg nemam da se ponosim sto sam Srbin po rodjenju. Skoro svi u Srbiji su na jeftinoj rasprodaji i bice im samo gore. Ima Boga !
Sreda 24.04.2013. 10:48
"Istoriju" događaja pišu pobednici.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online