Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 03.07.2012.
15:22
Blic, Alo A

Nina Petrović - treća žrtva kobne vožnje

Nina Petrović (21) iz Požege podlegla je juče povredama zadobijenim u saobraćajnoj nesreći u mestu Gugalj, između Požege i Čačka, u kojoj su u nedelju ujutru poginule njene drugarice, sestre Slađana (24) i Julijana Mihajilović (21).

Nini Petrović nije bilo spasa

"Učinili smo sve što je do nas, ali povrede glave su bile toliko teške da Nini nije bilo spasa. Od kada je primljena do trenutka kada je izdahnula bila je u dubokoj komi", rečeno je u užičkoj bolnici.

U Požegi je danas i sutra dan žalosti. Ova varoš oplakuje tri sugrađanke, studentkinje, zajedno stradale u džipu koji je prekjuče oko 3.30 udario u betonski zid kraj puta, nekoliko stotina metara pre Lučanskog tunela iz pravca Čačka.

Sve tri devojke su prevezene u bolnicu sa povredama toliko teškim da lekari nisu uspeli da se izbore za njihove živote. Udes je jedino preživeo Milan Pantelić (28), verenik Slađane Mihajilović.

Danas sahrana nastradalih sestara

 

Slađana i Julijana Mihajilović biće sahranjene danas na groblju u Čestobrodici. Ispraćaj Nine Petrović na poslednje putovanje je u sredu na požeškom groblju. Milan Pantelić, Slađin verenik, oporavlja se u čačanskoj bolnici.

Roditelje nastradalih sestara Mihajlović vest o pogibiji ćerki sačekla je u Rusiji gde žive i rade. Oni su pretprošle noći doputovali u Sbiju da sahrane ćerke.

Sestre Julijana i Slađana

Za volanom džipa "tojota lend kruzer" bila je mlađa sestra Julijana. Slađana je sedela do nje, dok su Nina i Milan bili pozadi. Džip je, iz još neutvrđenih razloga, izleteo s puta i udario u betonski zid. Od siline udarca vozilo se prevrnulo, a nekoliko minuta kasnije i zapalilo. Povređene je iz automobila izvukla grupa momaka koji su u cik zore krenuli da razvoze hleb po pekarama oko Čačka i Požege.

"Dok smo vadili unesrećene, vatra je gorela u prednjem delu vozila. Prvo smo izvukli momka sa zadnjeg sedišta, a odmah zatim i devojku koja je sedela pored njega. Vratili smo vozilo na točkove, pa tek onda evakuisali dve druge koje su sedele napred. Kada smo ih odneli na pristojnu udaljenost, strahujući od eksplozije, vatra je buknula jače", ispričao je jedan od momaka koji su prvi pritekli u pomoć povređenim u smrskanom džipu.

Utorak 03.07.2012. 15:36
Zao mi je ...ovo je vise nego potresno...ovakva mladost i lepota...ali kupiti maldoj neiskusnoj devojci dzip...ne znam...gresim li ali neopreznost i nerazmisljanje prave tragedije...
Utorak 03.07.2012. 16:31
Bog ih je uzeo sebi jer mu je falilo andjela .. Pocivajte u miru lepotice... i zivite lep zivot u drugom svetu ... :( Ariela : sudbinu niko ne moze da izbegne , ne vredi sada diskutovati o tome , da joj je otac znao sta ce da se desi ne bi joj dao nikada ni da polozi... Strasno je samo da na blic novinama sto sam citala narod samo pise o ovom jbn* dzipu , sramota zaista , pored ovolike zalosti , da su ljudi toliko zavidni ne mogu da verujem , imale su sta su htele i mogle , roditelj svaki zivi za svoju decu i daje im sve sto moze ..
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online